Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STAR - TELSIM

nizsaints

Öne çıkan mesajlar

orda bi koy var uzakta... lol

kepezın bıze koyduklarını sayarsak onlara el koyulmus cokmu?

cem uzanın yaptıgı uckagıtları(motorola,urdun) sayarsak bu ufak seyler okuzun yanında sınek gıbı kalır.

ayrıca bu baslık fazlasıyla propagandaya gırıyor cem uzanımı savunuyoruz? bende yarın Chirac'ı savunan bir bildiri hazırlayıp açayım konu dışına?[signature][hline]|apache the taksimetre|
Sosyal ağlarda paylaş

Yanılımyorsam burada kullandığımız dil türkçe ama tam olarak algılaymayanlar var galiba. Burada ki konu cem uzan ı savunmak değildir.
Buradaki konu star ve telsim in kapatılmasıdır. cem uzan dan ne kadar nefret ederseniz edin (ki bende ediyorum) ama özel bir kanalın hele ki türkiyedeki ilk özel kanalın ve de türkiyenin en büyük 2. gsm operatörünün kapatılması büyüük bir ayıptır.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

hem diyer party deki insanlarda söylüyor milletvekilleri vede diyerleri nedir bu olaylay gibisinden nasil bir sorumluluktur bu diyorlar AKP yakinda ampulü fazla woltajdan patliyacak kendi kendisini patlatcak hem cem uzana laf atanlarada 1. türkiyedeki deil yurtdışındaki adamlara yapmıştır ne yaptıysa sonra imar bankasi filan hiç birinde soygun yoktur kimse şikayetçi deildi şimdiye kadar herkez iyi idi hatta herkezin yüzü gülüyodu şimdi ne oldu adam söledi versinler geri bakin madur kaliyormu diye saniyormusunuzki halen madur insan yok hiç daha parasini alamamiş insanlar var daha yani şuan önemli olan Star ve Telsimin kapatilma girişimleri yani hiç bi açıklama yapmasan bile oha dersin ne kapatiyon star telsim oha yani[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ
HiPeRaCtİvS
Sosyal ağlarda paylaş

Evolution
Üye - ? 21 January 2004 17:26
--------------------------------------------------------------------------------
Cem uzan da bir dolandırıcı tayyyip de. Tayyip şu anda çok havalara girmiş bir durumda. Yakında kendini halife ilan ederse şaşırmayın. Keşke Atatürk ve istiklal mahkemeleri bugün de olsaydı...
(istiklal mahkemelerini atatürk kapattı. ve ülkenin bugünkü durumuna ve çatışmasına temeldir bu mahkemeler.)

cem uzan haketti.
star ve telsim kapanmaz el değiştirir uzan taraftarları atılır diğer işçiler devam eder. tetikçi star belki biraz düzelir.(başkasının tetikçisi olacak sonuçta ama yine de uzandan iyidir)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

çeaş ve kepez de kapanmadı sadece yönetimi değişti ve şuan hala elktrik dağıtımı yapmakta. o şirketler zaten devletin ve milletindi sadece uzan a kiralanmıştı ama o fahiş fiyat ve tekel yapmaya kalkınca GERİ ALINDI. bu arada akp yi de savunmuyorum ama serbest piyasadan ve rekabetin korunmasından yanayım bu yüzden bazı düzenlemelerin yapılması gerekir[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nizsaints, 21 January 2004 21:17 tarihinde demiş ki:
öle bir şehirmi var ? varsa ozmaan o şehir şuan ayaklanma yapıyor olmasi lazım elektirik verilmiyor çünkü şuan ve öle bişi olmaz heryerde fatura aynıdır TEDAŞ diye bişi var ...

tedas diye birsey simdi var. yerel ureticiler urettikleri elektrigin satis fiyatlarini kendileri oynayabiliyordu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nizsaints, 21 January 2004 23:22 tarihinde demiş ki:
hem diyer party deki insanlarda söylüyor milletvekilleri vede diyerleri nedir bu olaylay gibisinden nasil bir sorumluluktur bu diyorlar AKP yakinda ampulü fazla woltajdan patliyacak kendi kendisini patlatcak hem cem uzana laf atanlarada 1. türkiyedeki deil yurtdışındaki adamlara yapmıştır ne yaptıysa sonra imar bankasi filan hiç birinde soygun yoktur kimse şikayetçi deildi şimdiye kadar herkez iyi idi hatta herkezin yüzü gülüyodu şimdi ne oldu adam söledi versinler geri bakin madur kaliyormu diye saniyormusunuzki halen madur insan yok hiç daha parasini alamamiş insanlar var daha yani şuan önemli olan Star ve Telsimin kapatilma girişimleri yani hiç bi açıklama yapmasan bile oha dersin ne kapatiyon star telsim oha yani

sen dalga mi geciyosun ya ? *sak mu bu senin soylediklerin ? ne soygunu yokturu be ! benim arkadasimin annesinin 20 milyar parasini hortumlamislar devlet devralip 10 unu odeyebildi ancak daha ! sacmasapan konusacaksan git garbageye ne sacmalayacaksan orada sacmala. haberin yok sanirim adam CIFTE KAYIT TUTMUS 20 milyarlik bono alip devletten BIR TRILYONLUK BONO SATMIS vatandasa.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 20 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
kim dolandırıcılık yapmış...
katılmıyorum sabancı veya aydın doğan gibi bir sürü dolandırıcı varken..
ortada hiçbir kanıt yokken yoktan var edilen bahaneler ile bir grup çökertiliyor bu bize neyi gösteriyor açıkca söyliyeyim "tr'da hukuk işlemiyor!"

+1. berke barajı, fabrikaları vs vs . türkiyeye katkıısı olan bir aile idi. yani ne kadar da dolandırıcılık yapmış da olsalar bir nevi katkısı vardı. Tayyipin yaptıgı ise iğrenç bir hareket.[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nizsaints, 20 January 2004 21:57 tarihinde demiş ki:
said:
Andre, 20 January 2004 21:54 tarihinde demiş ki:
Evet. Çalışınların ve müşterilerin olup bitenlerde bir suçu yok ama artık yılanları tutup yok etmenin vakti geldi.. Bir yerden başlanmalı.. İnşallah devam eder bu tip icraatlar..

yanlış düşünceler bunlar... amasi filan olmamasi lazım 3. şahısveya 2. şahıslarin zarar görmemesi gerekir bu lafın yüzünden birsürü orda çalışan arkadaşimin seni bulup bişiler yapmak isteyebiliceyini tahmin edebiliyorum :)

turkcell kendini genisletir onlari da seve seve kabul eder ![signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!!
Almanya...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nizsaints, 20 January 2004 21:57 tarihinde demiş ki:
yanlış düşünceler bunlar... amasi filan olmamasi lazım 3. şahısveya 2. şahıslarin zarar görmemesi gerekir bu lafın yüzünden birsürü orda çalışan arkadaşimin seni bulup bişiler yapmak isteyebiliceyini tahmin edebiliyorum :)

O arkadaşların çok saf oldukları için mi Uzan'ın kuruluşunda çalışıyorlar, yoksa daha iyi para aldıkları için mi? Eğer dolandırıcılığı ayyuka çıkmış bir adamın yanında iyi para verdiği için çalışıyorsan -ki yanlıştır demiyorum, tercihtir sonuçta, ben yapmam ama yapanı da kınamam-, günü gelip olay tersine döndüğünde durumu kabullenmesini bilmelisin.

Şimdi AKP sempatisi ve Uzan antipatisini karıştırmamak lazım. AKPye duyduğum antipati forum kuralları dahilinde dile getirebileceğim gibi değil; ancak bu ne Uzan'ı haklı .ıkarır, ne de yardımcılarını. Starda kopan yaygarada benim gözümde sadece gösteridir, Uzan'ın çok beğendiğim ve takdir ettiğim reklamcısı tarafından hazırlanmıştır muhtemelen. Gözü yaşlı genel müdürler, elemanları "kendi insiyatifiyle" açlık grevine çağıran insan kaynakları müdürleri vs... bende bırakın sempati uyandırmayı, iğrendiriyor sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzan grubu kuruluslarini nasil savunabiliyorsunuz aklim almiyor. adam goz boyamayi okadar iyi basariyor ki, bizlerde arastirmadan etmeden, herseyi cok iyi bildigimiz icin atip tutuyoruz. Uzan grubu dolandiricilikta rakip tanimaz bir kurumdu. bunu bilmeyen yok. Mal varliklarini geri versin odeyeceklermis kadar gulunc birsey olamaz. Imar bankasinda yapilan dolandiricilik ayyuka cikti, gunlerce basinin malzemesi oldu. Ama cem uzan, insanlarin cahilliginden yararlanmasini o kadar iyi biliyor ki, yine dondurdu, versin hukumet bizim sirketlerimizi, odeyelime getirdi konuyu. Antalyada elektrigin pahali satildigi belgelenmis birsey. Imar bankasi vasitasiyla hayali bono satildigi yine belgelenmis. adamlar unity nin dedigi gibi cift kayit tutmuslar. Birde belgelenmeyen birsey soyleyeyim. Imar bankasi kapatilmadan bir gece once bir sekilde istihbarat aliniyor, imar bankasi kasasi aciliyor orada calisanlarin gozleri onunde, kasalar bosaltiliyor, Bekleyen zirhli aracla uzanlarin jetine, oradan da isvicreye goturuluyor. O, baslarina uc tane avukat verip 24 saat Star tvden canli yayinladiklari Mudilerinin paralarini. Sonra da burada gelmis, calisanlarin paralarini odeyemiyoruz, mudilerimiz devletin politikalarinin maduru demek yuzsuzlugunu yapiyor. bizim halkimiz mazlumun destekcisi oldugunu zannedip genelde hep kandirildigindan, cem uzanin beklediginden cok daha fazla halk destegi oluyor.

Star ve telsim kesinlikle tarafsizligi ve demokrasiyi sembolize etmiyor benim gozumde. calisanlarina yazik, ama onlar da baslarina bunun gelebilecegini bilerek calisiyorlardi yillardir.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 22 January 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Surekli basladigimiz yere donuyoruz. calisanlar konusundaki fikirlerim Nefr inkiyle birebir ortusuyor.

said:
Nefr, 22 January 2004 15:55 tarihinde demiş ki:
O arkadaşların çok saf oldukları için mi Uzan'ın kuruluşunda çalışıyorlar, yoksa daha iyi para aldıkları için mi? Eğer dolandırıcılığı ayyuka çıkmış bir adamın yanında iyi para verdiği için çalışıyorsan -ki yanlıştır demiyorum, tercihtir sonuçta, ben yapmam ama yapanı da kınamam-, günü gelip olay tersine döndüğünde durumu kabullenmesini bilmelisin.
[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

uzan ailesi toptan hırsızdır, devletin milyarlarca dolarını isviçreye kaçırdılar .
cem uzan kadar kötü bakan bi adam görmedim hayatımda. uzan ailesinin tutuklanmama sebebide şudur: adamlar okadar komplike hırsızlardırki telsimi bile kendi üstlerine yapmamışlardır telsım başkasının olarak gözükür onların çaldıkları vergilerden sahibi olarak gözüken adamlar sorumlu tutultur....... bu adamları hiç anlayamam adam devleti okadar soymuşlar sonra pişkin pişkin devletin başına gelmeye çalışıyolar adamlar .....
ayrıca adam ürdün vatandaşıdır bu kesinlikle doğrudur..... menfaati nerdeyse onu yüceltir .... kim karşısındaysa küçültmeye çalışır.....[signature][hline]:yapma:
Sayılmasam kaç olsam
Toprakdaki güç olsam
Aptal gibi suç olsam
Yine de oynar mısın benimle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moncain, 22 January 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
Bu işsizlikte neden işsiz kalsınlar yani hepsi evine ekmek götürüyor sırf Cem Uzan ile olan anlaşmazlıkları yüzünden binlerce çalışanıda heba etmek ancak Tayyip e yakışırdı zaten.

o binlerce kisi dolandiricinin yaninda ise girerken tayyipe mi sormus bana mi sormus. yeni bir dolandirici bulsunlar yaninda calisacak.

sunu unutmayin, isveren yaptiracagi ise gore adam arar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
darkwingduck, 23 January 2004 20:03 tarihinde demiş ki:
ayrıca adam ürdün vatandaşıdır bu kesinlikle doğrudur..... menfaati nerdeyse onu yüceltir .... kim karşısındaysa küçültmeye çalışır.....

hem ürdün vatandaşı hemde safkan ingiliz uzan ailesi zamanında türkiyeye gelmişler alakası yok türklükle.

onu bırak ona oy veririm diyen aptallar benim sınıfımda bile var. laf anlatılmıyor adamlara cem öle bi konuşmuş sanırım tv de beyinlerini yıkamış.
sırf tayyipe gıcık oldugu için uzancı olanlar var.böle giidyor ülke.[signature][hline]no gay, no cry
www.fallenbishop.cjb.net
eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim.
Sosyal ağlarda paylaş

genc partinin uzan grubu sirketleri tarafindan finanse edildigi de belgelendi. ofis malzemeleri icin bile rumeli grubu sirketlerinden cekler alinmis. yani bir siyasi partinin bir sirket tarafindan finanse edilmesi, parti iktidar olduktan sonra yapacaklarinin net gostergesi gibi geliyor bana.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar ben bu olaylara oldukca yakınım ve size tavsiyem bence konular hakkında emin olmadan yorumlar yapayınız..
nerden ogreniyorsunuz bu haberleri?
hurriyet? kanal d?
yani tayyip erdoganın destekcisi aydın dogandan
yani gazeteye yazarsa eger adam okuyucularının boyle dusunmesi normal ama gercekler bunlar degil bi uzanların Turkiyede motorola olayı var oda uzun bi konu yani onun bile daha mahkemeleri bitmedi...
yani insanları karalamayın boyle sagdan soldan duydugunuz haberlerle...[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...