dmslayer Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ben şahsen iki senedir bir tane pelikan silgim vardı hala onu kullanıyorum bir türlü bitmedi:),aranızda silgi bitirebilen var mı?...[hline]::_dmslayer_::
dmslayer Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 aslında kalemle delik deşik edilerek biter...... ama paraya yazık:).[hline]::_dmslayer_::
Volfied Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Silgi bitmez, her zman hacılıcak bi tanesi bulunur ( 4 tane silgim var, bugün bi tanesini arkadaşa verdim, önde oturan arkadaşın arkasına para parça boşaltsın diye :))[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall...
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 nedir bu kalem uçluydu uçsuzdu silgi nası bitirilir bu ne ya ? amacınız ne sizin.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 *!Katılır* Bitirmek istiyorsan bak sen en iyisi milanın ufak silgilerinden al biter onlar..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ilkokuldan beri onlarca silgi kullandım, ama hiçbirinin bittiğini hatırlamıyorum :-P ama hiçbirinin elimde kaldığını da hatırlamıyorum :-)[hline] AO-Swg-WoW
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bende bittiğini hatırlamıyorum ama yenisine geçtiğimi hatırlıyorum :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Kharon Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bitirilebilecek kadar omurleri olmaz zavallilarin... Bende evin icindekiler haric okula goturdugum hic bir silgi elimde 1-2 haftadan daha fazla kalmadi. Ya camdan asagi atildi yada molekullerine ayrilmak suretiyle baska birine karsi silah olarak kullanildi.Eh bu yuzden yaklasik 5 senedir silgi almiyorum. Hacilamak daha cazip :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ehueh... silgi nasıl bitirilir? topicte oyle yazıyorya iğrenç bir espiri yiyerek :-p kendimden iğreniyorum :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Ryan Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 hayatımda hiç bi silgiyi 2 haftadan fazla kullanamadım kayboluyo hemen.. en iyisi başkalarından otlanmak :P[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Sypro Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Buyuk bi Amca demi$ ki: SiLgin KaLeminden Once Bitiyorsa YanLi$in Cok Demektir ...[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir*
Öne çıkan mesajlar