Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Arkadaşlar biliyorum çok thread açtım ama: Şimdi 110 milyonum var ve önümüzdeki bayram bi bu kadar daha geçer elime :D Şimdi bilgisayarım'ın özellikleri bunlar (gerçekten berbar) : P3 550 188 mb RAM Bozuk bi CD ROM(40x) Gigabyte 2000+ 4x AGP Anakart Şimdi ilk sorum bunla ilgili değil: Bir ekran kartı alıcam ikisi arasında kaldım Asus Radeon 9200 128 MB ve Asus Magic GeForce FX 5200.. Şöyle bir ikilem var eğer fx5200 alırsam 30-40 milyon kar edicem ve bu parayla bilgisayarıma Ram falan alırım diye düşünüyorum ama bir yandan da Radeon almazsam oyunlarda iyi performans vermez diye düşünüyorum.. Sizce ne yapayım Fx5200 alıp kalan parayla bilgisayara daha çok mu upgrade mi yapayım yoksa Radeon alıp upgrade'leri biraz daha az mı yapayım?? PS :Birde ikinci bayramı bekleyip 15 tatili oyunsuz geçirmek var o ayrı mesele.. Yardım ederseniz çok sevinirim sayın Patiler..[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Radeon 9200 al ikinci bayramada ram alırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 fx5200 radeon'dan o kadar kötü mü yani??[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 fx5200ü arkadaşım baya bi önce baya bi ucuza almıştı o kadar ucuz olması demek (hele o kadar önceki bi tarihte) performans açısından fx serisindeki diğerlerine göre düşük olduğunu gösterir. fx5600 alsan tmm ama fx5200 kötüdür bu mantığa göre[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 fx 5200 var bende kotu degil. oynuyorum piyasadaki oyunlari. kasarsa video ayarlarini dusuruyorum mediuma, yine kasarsa low yapiyorum. gayet guzel calisiyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar