yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Masakari said: yav said: Aykan said: nedir bu last fm Biri açıklasa ek$i'de 14 sayfa açıklamışlar bi göz atıver istersen =') 14 sayfanın ozetını gecsen gece gece kastırmasan bızı hı? bugüne kadar çok kişiye anlattığım için artık kusacam anlat diyenlere, gidin kurcalayın kardeşim gugıl-wiki dünyasındayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Özetlersek: Sitesine girip kayıt oluyosun, sonra bi programı var onu yüklüyosun, bu sayede bilgisayarında çalan şarkıları liste halinde tutup internetteki last fm profiline yüklüyo. İşte ne kadar şarkı yüklemişsin, hangi grupları çok dinlemişsin, hangi şarkıları tavsiye ediyosun gibi şeyler duruyo orda. Güzel bişey yani. Sıkça Sorulan Sorular: 1)Yani? Şarkıların listesini tutunca nooluyo ki? - ... Iıı... bilmem =) Bişi olmuyo duruyo öyle işte. 2)Bu mudur yani? Liste dursun diye mi uğraşıyosunuz sadece? -Yoo, vasıfsız değil tamamen. Mesela grup tavsiyeleri konusunda iyi bir kaynaktır, dinlediklerini kaydedip bunlara göre yeni grup tavsiyeleri sunuyo, ben bu sayede bayağı bi grup buldum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 3.156 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ben istatistiklere çok meraklı olduğum için direkt aşık olmuştum siteye.. sırf liste olayı yok tabi, müzik açısından ufkunuzu genişletebilmek için süper bir platform + radyo olayı müthiş.. Tabii bir başka açıdan bakarsak yonja'nın müzikli versiyonu olarak da görülebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 En önemliside Müzisyenler ve albümleri hakkında hoş bilgilere sahip olabiliyoruz baya saglammıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 lastfm saçmalayabiliyor misal ben ve en yakın komşumfiks son 2 ayda ortak dinlediğimiz şarkı yoktur belki lakin listenin en üstündeki sanatçılar ortak diye komşu yapıyor ha bide ben mp3 oynatıcıdan dinliyorum şarkıları yoksa hepinizi geçerim:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ipoddan da skroplanıo Sitenin bi yerinde okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ipod yokki bende bu arada ülkücülerin hegomonyası altında lastfm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 335k idi de sildim 3 şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Zheld said: ipod yokki bende bu arada ülkücülerin hegomonyası altında lastfmhaha bana da geldi o tip xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Bayadır üyeyim 32 k falan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar