EharD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Arkadaşlar asus marka notebook kullanan arkadaşların görüşlerini rica ediyorum. Problem var mı yok mu ?? memnunlar mı değiller mi ?? Almayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Ben 2 ay önce F3SA aldım ve memnunum. Ama sordukların fazla genel olmuş. Tam olarak ne öğrenmek istediğini yazarsan daha rahat yardımcı olabiliriz. Not: Bir dahaki sefere konu başlığını büyük harflerle yazmazsan harika olur. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Zaten genel memnuniyeti sordum. Şikayet ettiğiniz bi yanı var mı? ısınma problemi ya da buna benzer başka şikayetler. Bunları öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Isınma problemi olsa bile "Asus laptop ısınır" diye bir sonuç çıkmaz ki bundan. Isınmaya en büyük etken işlemci ve ekran kartı. Modele göre değişiyor sonuçta. Genel olarak verilebilecek bilgi olsa olsa destek hattıdır. Ama destek hattına hiç işim düşmediği için o konuda da yorum yapamam. Benim kullandığım bilgisayarda şunlar var: 15" geniş ekran Intel Core 2 Duo T7700 (2x 2.4Ghz) 2GB DDR2 Ram ATI Radeon HD2600 ekran kartı Ekran kartından dolayı haliyle hafif bir ısınma oluyor. Tam performans moduna çalışırken ve oyun oynarken de duyulabilecek şekilde ses çıkartıyor, ama oyunun sesi genelde bastırıyor bu sesi. Yine de gürültü ve sıcaklık açısından ortalama bir laptop'a göre iyi diyebilirim. Özellikle onboard ekran kartı olan modellerde çok daha rahattır diye tahmin ediyorum. Dediğim gibi bu tür şeyler modele göre değişir. "Asus şöyledir" diye genelleme yapmak pek doğru olmaz. Her markanın uyduruk modelleri olduğu gibi iyi modelleri de oluyor. Hangi modelleri düşünüyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bendede asus var bir 3-4 ay oldu hic sorunum yok suan gayette memnunum tavsiye ederim fiyat performans olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar