Dagger Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Okuldaki: Gayet ciddi ciddi ders anlatırken: -Understand? Hocam dediğinizde: -What? Sorunuzun cevabı: -Yes. Dersle ilgisiz tipe: -X anladın mı? Gerçi niye soruyom ki sana nasolsa anlamamışsındır. -Anladım hocam. -Hadi ordan. Dersanedeki: Bişeyi anladıkmı die sormak için: -Tmam mı? (Yanlış yazmadım "Tmam" dio) -Tmam dersten sıkıldıysanız walkman, MP3 player ya da telefonunuzu ortaya çıkarmanız yeter. 5 dk yakın süre onunla uğraşır. Hatta bazen telefonunuzda güzel logo, resimli msg vs varsa kendi telefonuna yollar. Masasına Doritos veya Ruffles koyarsanız ders boyunca yer. Hatta az bırakırsanız "azmış bu ya" der.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 abi fizik adı üstündfe asdasd Adam mf okumustur O X leri bul sende deli olursun asheau heu aeh uaehdfuahfuadfh uh[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Bizim fizikçi hergün ölmeyi diliyodu. Acayip bunalımlı biri idi. Gelirdi hocayala bile konuşsan konuşmayın diye cırlardı. Sonra hiç ses çıkarmayınca başlardı "siz anadolu lisesindesiniz diye havalanıyonuz! siz kendinizi bişi mi sanıyonuz! Siz..."[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 dersanedeki fizikçi 15 yaşında kendine ew tutmuş matematikte türkiye 1. si olmuşlar bi yarışmada o zamanlar. ders werip kendini geçindiriomuş. asıl işi de fizik öğr. diil bişi mühendisiydi de unuttum. otistik baya bi..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 otistik? YUH![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bu otistik in anlamı ne? biz de kullanıoz baya okulda falan bu lafı ama bilmiom ne anlamı[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 daha çok sakat çocuklar için kullanılıo. ama burdaki anlamı mesela 1 paragraf soru sorulur. (x-2)*3)/y*6....... bunun gibi adam sen daha çözmeye başlamadan cewap weriorum 2 der. o otistiktir :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Aptal salak vs.. anlamında kullanıyorsanız hata ediyorsunuz. Otizm Nedir? Bir de Rainman vardı değil mi? Doğru mu hatırlıyorum örneklendirme için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Hayır Sly, spastik ile karıştırıyorsun, kaldı ki o da tam olarak o anlamda değil. Spastik engellilerde de zihinsel problemler yoktur, ancak el, kol, bacak, ayak ve ağız kaslarının yeteri derecede gelişememesi problem yaratır. Merkezi sinir sisteminin zedelenmesi neden olabiliyor sanırım. Şimdi buldum, detaylı bilgi. [Bu mesaj Nefr tarafından 21 Mart 2003 19:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Benim gibi düşünenlerde varmış ehe :) Ben butun fızıkcıler deli oldugunu konusunda tez hazırlamayı bıle dusunuyorum.Cevremde kı fızık hocalarının hepsı hafıften usutuk.Bence bu tesaduf olamaz.[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar