Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Niye bütün fizikçiler hafiften delidir?

Dagger

Öne çıkan mesajlar

Okuldaki:

Gayet ciddi ciddi ders anlatırken:
-Understand?
Hocam dediğinizde:
-What?
Sorunuzun cevabı:
-Yes.
Dersle ilgisiz tipe:
-X anladın mı? Gerçi niye soruyom ki sana nasolsa anlamamışsındır.
-Anladım hocam.
-Hadi ordan.

Dersanedeki:

Bişeyi anladıkmı die sormak için:
-Tmam mı? (Yanlış yazmadım "Tmam" dio)
-Tmam
dersten sıkıldıysanız walkman, MP3 player ya da telefonunuzu ortaya çıkarmanız yeter. 5 dk yakın süre onunla uğraşır. Hatta bazen telefonunuzda güzel logo, resimli msg vs varsa kendi telefonuna yollar.
Masasına Doritos veya Ruffles koyarsanız ders boyunca yer. Hatta az bırakırsanız "azmış bu ya" der.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim fizikçi hergün ölmeyi diliyodu. Acayip bunalımlı biri idi. Gelirdi hocayala bile konuşsan konuşmayın diye cırlardı. Sonra hiç ses çıkarmayınca başlardı "siz anadolu lisesindesiniz diye havalanıyonuz! siz kendinizi bişi mi sanıyonuz! Siz..."[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

dersanedeki fizikçi 15 yaşında kendine ew tutmuş matematikte türkiye 1. si olmuşlar bi yarışmada o zamanlar. ders werip kendini geçindiriomuş. asıl işi de fizik öğr. diil bişi mühendisiydi de unuttum. otistik baya bi..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır Sly, spastik ile karıştırıyorsun, kaldı ki o da tam olarak o anlamda değil. Spastik engellilerde de zihinsel problemler yoktur, ancak el, kol, bacak, ayak ve ağız kaslarının yeteri derecede gelişememesi problem yaratır. Merkezi sinir sisteminin zedelenmesi neden olabiliyor sanırım.

Şimdi buldum, detaylı bilgi.

[Bu mesaj Nefr tarafından 21 Mart 2003 19:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...