Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Ocr nin ne olduğunu bilen vardır umarım :),hani şu rapidshare da premium üye degilseniz free ye tılayınca bi ekran açilir,küçük bi jpeg resmi çikar o resimdkei harf-sayıları aşşağıdaki kutucuğa girmeniz gerekir,işte ocr desteği olan progamlar bunu yapıyor,benim sorum şu. Herhangi bi programda aynı böyle jpeg tarzı bi resim var ve o resimdeki harf-sayıları o programdaki kutucuğa girmeniz isteniyor belli aralıklarla-mesela yarım saate bir,bunu yapmadanda program çalışmıyor,işte bunu yapabilen ocr desteğine sahip bi program varmıdır varsa nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 googlelayınca çıkıyor Rapidshare OCR Automatic Downloader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 benim bulduğum programlarda rapidshare veya diğer sitelerdeki bu harf-sayilari yazabiliyo ama,herhangi bi application içine gömülü olan resimdeki harf-sayilari bulup yazmasını istiyorum ben,böle bi program varsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Bu tür koruma sistemlerine CAPTCHA (Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart) deniyor. Ama bu sistemler her sitede yada programda aynı şekilde çalışmıyor. Çok bilinen, çok kullanılan sitelerin CAPTCHA'larını kırmak için uğraşan çok olduğu için, bulmak da dolaylı olarak daha rahattır. Ama bir CAPTCHA kırıcı program hazırlanırken bir CAPTCHA seçilip ona özel hazırlanıyor. Duruma göre paket halinde birden çok CAPTCHA'yı kıracak şekilde de hazırlanıyor olabilir. Yani rastgele her önüne gelen CAPTCHA'yı kıracak program yok. Kolay kolay olacağını da sanmıyorum. Döngü halinde devamlı yeni koruma sistemleri geliştiriliyor, yenileri çıktıkça da zamanla kırılıyor. Senin sorununa gelince. Kullanılan CAPTCHA'nın ismini bulup ona göre araman lazım. Eğer programa özel yapılmış bir sistemse, o sistemi kıracak özel bir program yazmak lazım. Genel OCR programları genelde kıramıyor. Ama denenebilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar