quamor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 20 lik dişler çıkmaya başladi :) bunlar genelde sorunlu oluyolarmış. peki duzgun olarak çikma ihtimali nedir? yeni yeni hissetmeye basladim cikacagini. duzgun olarak çikabilmesi icin ne yapmalı? illa gidip doktora çektirmeli mi? bi arkadas dişlerin ciktigi bolgeyi duzenli fircala dedi. mesela gunde 2 kez fircalarim dislerimi extradan bi 2 kezde sadece 20 lik dişlerin bolgesini fircala dedi ? varmi bi bilgisi olan? paylasirsaniz sevinirim yoksa randevu alayim ehehu[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
quamor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 seninkiler tam olarak ciktimi? yani ucunu felan gorebiliyomusun? bende henuz diş etimi yaramadi :p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 20'lik di$ ne ayıptır sorması ? 17 ya$ındayım ve 17 yıldır Di$ doktoru (aka dentist) yuzu gormedim .. Cayilliimi affedin artık .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
quamor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ya 20 yaşındayken çıkan diş. 2 tane çikar. adi o yuzden 20 lik diş. 3 sene içerisinde sendede çıkar :)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ile 20 yaşında çıkmıyo (: ya o dişler bi işe yaramıyo hatta çeenyi fln bişiler yapiyo dişler kayıyıo ben çektirdim kurtuldum (:[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 sonuc olarak 3 yıl sonra cektiriyim mi ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
arc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 doktorun soyler onu sana merak etme[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 mesela ben 20lik dişlerin ucu gözktüğünde çekktirmişitm yani ucu derken ortasına kadar çıkmıştı[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ortasına kadar cıktıında ucu olmuyo zate :-P[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Bazı insanlarda çıkmayabiliyor mesela. Çok sinir bozucudur.Dişlerinizi yaptırırsınız çıkarlar içine ederler falan hehe.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Feci ağrılı oluyor,geçen sol üst diş çıktı,1 hafta yemek yerken eziyet çektim resmen.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 20 lik dişleri gururla taşıyın evrimi yalanlayan şeyler onlar garip ama gerçekten evrimdiye bişey varsa 2 milyon yıldır hiç gereksiz 20 lik dişleri napioz hala....[signature][hline]:yapma: Sayılmasam kaç olsam Toprakdaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle
edi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 valla 24 yasinda olmama ragmen henuz hicbi 20 yas disim cikmadi, doktora gittim ne is diye, rontgen cekti, alttakiler cikabilirler ama ustte daha dis olusmamis dedi :) ama arklarimdan bildigim, cururse dolgu yapilamiyo ve de cekilmesi gerekiyo, cekilmesi de kabus bi islem, yamuk cikip diger disleri kaydirma ihtimali varsa zaten doktor yeteri kadar ciksin cekelim direk der, bi sorun yoksa da curuyene kadar dururlar. Dislerinin ucu gozuktuyse doktora git, bi rontgen cektir durumuna baktir[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Valla azı dişlerimden dolgu olmayanı yok. Open Bite geyiği. Önleri kullanamıyorum bile. Çiğnenmiyor abi. Arkayı çok kullanıncada çürüyor tabii. Ha birde çok çok eski bir dolgum vardı alttaki azılardan birinde.Yeni dolgu yapıldı üstündekine.Elektrikleniyordu ısırınca hafiften.1 hafta son geçer dedi.Nasıl sinir bozucu birşey anlatamam.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 16-17 yaşınmda çıkmıştı benim 20 yaş dişleri sorunsuz devam ediyoruz kendileriyle hiç te sorun çıkarmadı, illa sorun çıkartçak diye bişi yok yani.
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ben de 1,2 ay kadar agrı yaptı,çeneme vurdu agrısı sonra geçti yavaş yavaş annem 38 yasında çektirmişti dişini
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ARkadaşlar dişhekiminin oglu olarak hemen yanıtlim :) 20yaş dişleri ondekileri sıkıştırırsa yada cururse çekilmesi gerekiyor. Aksi taktirde dişlerin dizilişini bozuyor yada agrı yapıyor. Cogu kişide sorun yapar(mış genelde.) ama tabi çekilmeyenler da war. Buarada dişlerininizin her yerine(arkaları falan filan) fırça değmesi koşuluyla gunde sdc 1 kere akşam yatmadan önce fırçalamanız ve yemeklerden sora çalkalamanız yeterlidir.. Çogu kişi 2 dio. karar sizin naparsanız yapın napim :) bunu mu tartışcam[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Alexi_Septimus, 28 January 2004 01:16 tarihinde demiş ki: Elektrikleniyordu ısırınca hafiften.1 hafta son geçer dedi.Nasıl sinir bozucu birşey anlatamam. eheh ben o sinire oldukca başıklık halindeyim sanırım :))) Fecii bir olay..ama "NO PAİN" olayı olunca ;]] birde bisiklet antrenmanları sırasında soğuk havada fecii oluyor..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Kurtuluşunuz yook nıhahaha çürüycek dişleriniz çıkıcak 20 yaşlarınız nıhaha, hepiniz babama geleceksiniz bayacaksınız paraları nıhahaha, gelsin harçlıklarr gelsin harçlıklaaar nıhahaha yaşasın tartar! :P şaka bi yana, 17yıllık dişçi çocuğuyum 20yaşdişlerine 20lik dendiğini ilk duydum :)[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Öne çıkan mesajlar