SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 teniste yıllarca zirvede kalmış ve birçok başarıya imza atmış olan değerli insan yevgeny kafelnikov alkolik olmuşş 110 kiloya falan ulaşmış ve bırakın tekrar tenis oynamayı böyle devam ederse uzun yaşamazmış. çok üzüldüm valla, ne severdim soğukkanlı tavırlarını muhteşem backhand paralel toplarını çok özlücem :( aman siz siz olun alkoldan uzak durun dostlar. :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 daha 1-2 ay evvel taş gibiydi be ??[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Aman ya,başlığı görünce öldü zannettim çok üzüldüm Öle bişi olacağını zannetmiyorum,ama varsa da en kısa sürede toparlanır,en azından öle umalım...[signature][hline]Rangermania ICQ Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Yok yani feher ile ilgili haberden sonra ''kafelnikovu da'' diye yazınca arkadaş üzüldüm baya...[signature][hline]Rangermania ICQ Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ahah başlık çok şirin olmuş fizboz :) spor bölümünde magazin haberi gibi[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Estel_Anorien, 25 January 2004 18:17 tarihinde demiş ki: Keçi boynuzu yer gibi bişey... çok sert ve bi poha benzemio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 hay allah ben öldüğünü sanıcağınızı fark etmemiştim pardon :) kaybettikten kastım tabiiki tenis dünyasındandı, tam star gazetesi gibi olmuş "yendik miLAN!" :lol: :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 nerde gordun bu haberi? inanmadigimdan deil, uzulup merak ettim de[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 milliyette okdum yada eurosport ta avustralya açık maçlarından birinde sunucu bahsetti ama emin değilim :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar