Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık imba wow acc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla cok dusundum satabilirsem satıp bir undead mage rogue alıp oyle kendi capımda ara ara oynamak istiyorum obur turlu cidden cok vaktimi almaya basladı
karakterler soyle accountumda hepsi ally bu arada
burning legion:
1 - 70 female druid ( sezon 1 set full epic nerdeyse pvp itemları binegi mevcut 375 skinning 345 civarı leatherworking mevcut 2k gold)
2- 70 dranei male shaman (karazhan-ssc itemları mevcut 1500 kusur healing var lakin daha enchantları tam degil ve elinde mace i dandik onlar duzeltilirse rahat 1700 olur )
frostwhisper:
3- 70 gnome mage ( valla mavi yeşil itemları var bankasındada 150g civarı parası mevcut cok kasamadım tbcden sonra urasılması gerek item yonunden 305 engineering 125 civarıda mining var belki bir helikopter yaparsınız ilerde )
4-60 dwarf shadow priest ( bunu expansion ile pek kasamadım uzerinde hala anathemalı bir priest diyebiliriz :) )
bladefist:
5- 60elf warrior ( buda tbc oncesi kalma zinrokhlu eski 60 pvp seti bulunan 300 kusur alchemy herb bulunmakta kendine parası yeter sanrım)
ravenholdt:
6- 70 human female warlock ( 375 shadow weave tailor 305 enchant suan guild ssc tk yapıyor herhalde en cok kastıgım karakterlerden biri 1000 civarı spell dmg full epic karazhan exalted ust bas zaten ssc kara drop 4 parça t4, 20k honor point mevcut parasını hatırlamıyorum 500-600 g olcaktı)
boulder
boulderfist:
8- 53 human paladin
9-50 elf huntard :) bu realmde pek uzun kalamadım

hatırladıklarım bunlar biraz zaman ayırmak bakımından ve horde olarak tek karakter satın alma bakımından satısa sundum
ek olarak lev60-70 hepsinde epic mount vardır %100 - 70 olanlarda %60 flying mount mevcut hepsinde
acc sanırım 2005 ocak tarihli uzun sure oynadım bir surude arkadasım oldu lakin cok vaktimi alıyor tek tek karakterleri satmıcam toptan satış yapıp kurtulcam wow cd key sifre zart zurt ne istiyorsanız vercem ankaradaysanız elden veririm
fiyat olarak pm atarsanız sevinirim aklımdaki fiyat zaten olmazsada satmam o kadar emek verdim acıkcası ondan guzel fiyatlar bekliyorum saolun
Mesaj tarihi:
Çok güzel hesapmış cidden =p her karakter var maşallah ahah, BL'deki female druid imi TBC öncesi pve serverına kaydırdığımdan acaba dedim bir ara ama diğer karakterlere yazık =D Bol şans!
  • Yeni Oluştur...