cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 eshreff'den hafta içi çıkacak haber önemli o zaman=) olmadı hakem olursun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 olmadı döverim birini yerine oynarım yaws olmaz mı ? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 o da olur farketmez=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 kadrolari kurarken simdi dengeli kurmak isteyebilirsiniz, o yuzden profilimi vereyim size de ona gore kurun. not: hatalari kirmizi ile duzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Güzelmiş. Ben de geleyim o zaman, eksik oyuncu olursa maçta bile oynayabilirim, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Azmo ile rakip olmak istemem şahsen ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ben de istemem, çünkü süper bi adam. ama karşısında da oynarım, çünkü ben de az değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 azmonun finishing efsanedir=) azmo senin rakibe holy'i vercem geçen sefer kaleye sokamamıştın ıskalamıştın da gol olmuştu, bu sefer sokarsın işallah=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bence Sly gelsin ki Azmo ile karşılıklı takımlarda birbirlerini dengelesinler. En azından takıma güven veririr öyle bir rakip karşısında. O yüzden sallayın birini sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 sly ile guzel bir takim oluruz aslinda... sadf. teknik kapasite tavan cunku ikimizin de... sly ben sana orta acarim sen kafayla tamamlarsin asdf cav kanka o finishingden dolayi degil strden dolayi oyle olmustu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 kadroda satış yapan adabm da yokki yer açılsın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 parası neyse veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ehe doğru diyosun=) o zaman finishing'e de kale çizgisinden atıp da üstten auta çıkan topu örnek verelim=P ama hakkaten karşında adam tutunmaz yani, öle böle değil str=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Kalede ben olursam geçit vermem ne Sly'a ne Azmo'ya. Öyle başa böyle tarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ben güvençle aynı takım olayım, orta yapsın gol atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Asteroth said: Kalede ben olursam geçit vermem ne Sly'a ne Azmo'ya. Öyle başa böyle tarak. Enden kaybediyorsun sen aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Kaleciliği "götüme başıma çarpar kurtarırım" diye yapsaydım kaybederdim. Halbuki bir Wakabayashi kalitesinde kalemde devleşirim, geçit vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 aldım sahayı bu arda haberiniz olsun 2 şubat 3-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bumaç.. işte bu maç gol atacam.. başlıyorum antremana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 derbi ayağında maç yapıyoruz gsliler benden olsun fenerliler rakipten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 gene mahalle abisi kıvamına girdin sen=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 derbiden önce aramızda derbi çevirmemiz fena mı olur kanka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 geçen sefer derbiden önce derbi çevirmiştik de nolmuştu gs ye yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yok abi karma yapıyoz maçı=) sonra abuk subuk gol yiyoz akşam, içesim fln kaçıyo tabuda sapıtıyom yok olmaz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hadi takimlari kuralim ben khaladanim onceden ole karar verdik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar