kingpin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 charlie bildiğin dengesiz yalnız ağlıyor sonra hiçbir şey olmamış gibi yemeye devam dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bu çarli mafya olucak kesin.. tipe bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 yalnız büyük cocuk susam sokağı gibi, charli bite myfinger, chalrie that hurt. durumu amansızca anlatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 charlie süper de, öbürü gibi çocuğum olsa eşşeği suya bağlarım. döverken de ben konuşurum "does it hurt dylan? does it? mummy kicks your finger. mummy attacks you. does it hurt? " dylan da ortada ouch ouch diye gezer herhalde agsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 utopia said: charlie süper de, öbürü gibi çocuğum olsa eşşeği suya bağlarım. döverken de ben konuşurum "does it hurt dylan? does it? mummy kicks your finger. mummy attacks you. does it hurt? " dylan da ortada ouch ouch diye gezer herhalde agsf. yapamassin ana yuregin el vermez be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ama hafif pataklarım. kıçına bi şaplak yir en azından? ouch diyo ya asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 utopia said: ama hafif pataklarım. kıçına bi şaplak yir en azından? ouch diyo ya asd. onuda yapamassin ay ne sirinnn ay ne tatli diye bakar kameraya ceker youtuea koyarsin ayrica ouch der tabe cocuk ingliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 **mommy attacks you** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 youtubea beynimi oysa ouch diye yine koymam. bi de öyle bugs bunny kıvamı ouch nasıl yani fsdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 cocuk bu cocuk ne desin hay hamuga goyyim hayvan olu hayvan elimi koparti mi dicek ouch dicek tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Cuce said: **mommy attacks you** hahaha **you see a mommy attacking charlie** (global message)**lord charlie is killed by mommy** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 BonePART said: cocuk bu cocuk ne desin hay hamuga goyyim hayvan olu hayvan elimi koparti mi dicek ouch dicek tabe ouch diceği kadar elini çeksin gerizekalı ben ona razıyım agsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 1. bebe isiriyo eini nasil ceksin 2. cocuk ilgi cekmek istiyo bebek kardesini kiskanyo normal di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 en nihayetinde parmağı kendi soktu. o da ne biçim bi anne ki evlat ayırmış, parmağını sokacak noktaya getirmiş ilgi için o çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 utopia kardesin yok mu snein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ne alakası var ya evlat ayırmakla falan ? 2 erkek kardeş arasında olan şeylerdir bunlar. ben beni arı soktu diye elini çiceklerin arasına daldıran bir abi hatırlıyorum lol :) hoş normal değildi abim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 charlie supermis sdfs:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 BonePART said: utopia kardesin yok mu snein var göründüğüm kadar gaddar değilim asd. kıskanmamışım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 sdf ben abimle güreşiyodum döğüşüyodum bunlar anca parmak ısırsın. hatta bir güreşin akabinde anlıma dikiş atıldı sdf **an abi is attacking you** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 walla benimde war benden 4 yas ufak gayet kiskanmisim kapilari camlari vururmusum uyansin aglasin idye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 olm yazıktır bırak uyusun yavrucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 yuh ona yazık da bana değil mi be anlıma dikiş atıldı diyorum. ulan annemler de inanmazdı zaten of be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 farklı cinslerden kardeş olursa yok denecek kadar az oluyor kıskançlık olayı hemcins ise ayvayı yediniz. 2 oğlan büyütmek kadar da zor bişi yoktur heralde kombinasyonlar arasında. ulan baba da olmadım ki konuşuyorum dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 benim kardesim kiz walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 sende var bişi df. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar