kingpin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yeni çıktı bu ne saçma bişeydir zamanında alınmış bir notebook içinden çıkan lisanslı xp kullanıyorum nasıl oluyor da "Windows'un bu kopyası orijinal yazılım doğrulamasını geçemedi." diyebiliyor ? bunu kapatmanın bir yolu yok mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 benim hatırladıgım daha farklı biseydi o hatayı yeni bisey yuklerken veriyordu windows ve kurdugun programı orjınal mı degıl mı dıye kontrol edıyordu kurulan program orjınal degılse kurmuyordu senın bahsettıgın hatayı verıyordu ama nerden kapatıldıgını bilmiyorum sadece problemi cozmen acısından kolaylık olsun diye yazdım bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 edit: ulan pm atacağım şeyi buraya yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 sanırım eski yazılımlar için bu hede çıkıyor , yani yeni bir güncelleştirme mi ne denir artık söz konusu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Bilgisayarınla gelen Windows lisansının sahte olma ihtimali de var. Hiç karşılaşılmayan bir durum değil. Bilgisayarı ne kadar güvenilir bir yerden aldığına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ben pmden çözümü söledim ama ne bi teşekkür ne bişey... peeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 aga bana da pmden söyle söz ben teşekkür etcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ben pm den öğrendim darısı başınıza teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 git aldığın yere sahibini bul ve üstüne bin daha sonra ne ayak? diye hesap sorabilirsin bunun birde update ile sahtecilik kurbanı olabilirsiniz hedesi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Kingpin, pm'den attığım şey işe yaradı mı? Virus muamelesi yaptın kırdın kalbimi:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar