KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mrblar.. Bilmiyorum biliyor musunuz ama 82 yilinda ingilterede kurulmus bi grup this is england filminin soundtrack i olan please please please sarkisini dinledikten sonra hastasi oldugum grup.. eger dinleyenler ya da dinlemisler varsa aranizda bu grubu hangi sarkilarindan baslamaliyim dinlemeye.. best of the smiths nedir sizin gozunuzden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 "the rush and the push and the land is ours" isimli bir parçaları vardı benim favorimdir. Tavsiye ederim.. Diğerleri de aynı çizgide devam eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 farkettimde.. the smiths şarkılar süper her ne kada çoğu kesim beğensede yorumları kötü. please please please şarkısını clayhill'den dinledimde oradan biliorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Morrissey'in yorumunun üzerine yorum olur mu ulan! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 işte.. sorunda bu.. acayip duygusal bi parça aranje ve yorum yüzünden duygusallıktan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Oha killjoy ne yaptın sen ya Morrissey bir efsanedir,yorum kötü ne demek Hoşuna gitmemesi kötü olduğu anlamına mı gelir? Morrissey'in yorumunun özelliği şudur ki çok acı şarkıları sanki mutluymuş gibi söyler,onun tarzıdır bu. Ama şarkı duygusundan birşey kaybetmez,daha farklı bir tat katar. Morrissey dinlemek her zaman başkadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Morrisey is god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ben sevmedim belkide bana tanıtan kişinin the smiths in dünyanın en iyi grubu olduğunu söylediğinden kaynaklanıyordur the pixies var bide onlarıda grup adından dolayı sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 rakursi haklısın ama.. bilmiorm.. şarkılar süper yazılmış melodi süper. ama morisey bi muamma hala benim için sevmeye çalıştım ama olmadı. clayhill http://www.youtube.com/watch?v=ycPmEfkpUcE The Smiths http://www.youtube.com/watch?v=yRYpd3_roHg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Clayhill'in kini dinlemiştim bu arada,claychill'in versiyonu daha uymuş şarkıya,evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar