Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Arkadaş (Ken Block) kış aylarında snowboard yapmayı seviyo anlaşılan, ama subarusunu garajda bırakmayı unutmuş bu kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 anam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Neyk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ya eylulde yenizelendada bu kadar kar oluyormu abi deli kayilir orada super ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Selam, Neden her zıplayış sonrası aracın yer ile ilk buluşma sahneleri es geçilmiş :P Sonlara doğru yumuşak bir inişte gösteriliyor sadece :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 walla bu videoda hizini ayarlayamiyor, hedef 150 feet ama fazla hizli gittigi icin 171 feet atlio ve egimi kacirip yere gomuo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 iyimiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 oha nası bi yay sistemi var araçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 şöyle diyeyim, ralli versiyonunda, aracın bi köşesindeki aksam parçaları, bi WRX STI almana yetecek bi maliyete sahip. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 o deilde cam kırıldı sadece ben ön takım Gİtti die bakıodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 feci eglenceli bi videoydu be supermis cok begendim ahah nasi canim cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mr_Hand said: şöyle diyeyim, ralli versiyonunda, aracın bi köşesindeki aksam parçaları, bi WRX STI almana yetecek bi maliyete sahip. :D Yarıştıkları arabanın maliyeti 1 milyon dolar diyolardı discovery'de subaru takımının belgeseli varken görmüştüm yani senin dediğin hesaba geliyor nerdeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 yalnız subaru tarafından kovalanırken snowboard farklı bir zevk olsa gerek ^_^ çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar