Kenu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 melee dps olarak üçüncü fazda hangi add e saldıroyusunuz. bana engineerı öldürmek daha mantıklı geliyo ama raid leaderi ille de AoE fear ı olan moba saldırın diye tutturuyo. böyle olunca ranged ve melee dps ayrılında da moblar daha geç ölüyo, boşa mana ve zaman kaybı bence. tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum, şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 kael fight'ı icin genel tipler verseniz bizim icin de iyi olur :) mesela 2. fazda weaponları kesme şekliniz nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 biz önce thaladred'i alıyoruz sonra shield,sanguinar,engineer,capernian seklinde kesiyorduk en son baya oldu keseli gitmiyorum karıstırmısta olabirim @Xo caster group aoe ile kesiyor heroism acıp once staff,mace,dagger,bow seklindeydi shieldı advisorlardan sonra alıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 biz silahlarda aoe ile baslıyorduk bow en son kesiyorduk ilk de mace healerlar ıcın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 3. phasede melee engineer'a dalıyor, range thaladred'e, sonra herkes sanguine'e, sonra warlock'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 biz staff dagger melee-- sword range-- bow axe shield olarak gidiyoruz 3. phase başladığında shield kalıyo genelde. mt engineer ı ot (ben) sanguinar ı tanklıyoruz. casterlar thaladred i alıyor .çünkü raid i tehdit eden tek unsur thaladred p3 de. melee de engineer i alıyor.engineer ölmesi lazım p4 başlamadan.eğer dps yettiyse (melee-caster dengesi) engineer ölünce melee sanguinar a rangedlar capernian a geliyor. hunterları melee targetlarında tutun bide gtüne güvenen birisi varsa (tercihen cesur bi prot warrior shield i almış) thaladred in arkasından koşup sürekli %25 dagger debuff ında tutarsa işler çok kolaylaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bugun Kael i kestik ilk defa, 4 gün sürdü ama değdi. melee, fear eden mobda durdu tüm phase boyunca yine. engineer ı en sona bıraktık. silahlarda bow ve staff ı ilk öldürdük focus damage ile... sonra diğerlerini AoE yaptık, ama axe whirlwind yapuyo bu yüzden AoE yaparken insanlaran uzak tutmak gerekiyo. aslında zor değilmiş o kadar. Vashj dan kolay geldi bana ilk sefer icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar