Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Arkadaşlar daha yeni başladım ve şu quest olayını anlayamadım? Kaybettiğim questleri nasıl geri alıcam ??[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Her gün (yani bildiğimiz gün...) questlerin doluyor... O yüzden Dragon Courta günde sadece 15-20 dakkanızı keyifle geçirebileceğiniz bir oyun gözüyle bakıyoruz...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ahh be ne güzel gaza gelmiştim sıkılıyodum sonunda sıkıntım bitti demiştim yaktın beni dragoncourt![signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 yok gene de güsel ;)[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar