Aiko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 utorrentten film indirmeye çalışıyorum ama 20-30 kb arası ile iniyor normalmi bu 2 mbit baglantım var.. 4 5 farklı dosyada denedim hepsinde sorun aynı, leech seed sayısı yuksek olanları seçiyorum bide, düşük olanlar fln seçilmicek dimi dogru yapıyorum yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 upload limitini kaç ayarladın bağlanacak eş ve ortak sayıları yüksek mi --- bi de yasak olan ne torrent linki veya sitesi söz konusu değil ki download managerlarla ilgili bir topic açılıp bu program indirmiyor denincede mi yasak olcak kafanızdan kural uydurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 konuyu kilitliyorum, indirilen filmin yasal olduğuna istinaden bana ya da Mirage'a bir özel mesaj gelmediği takdirde de konunun kilitli kalması uygun olacaktır. torrent tartışıldığı için değil.. konuyu açanın torrent platformunu warez için kullandığı şüphesine kapıldığımdan. daha sonra "paticik de millete film indirmede yardım ediyormuş" denmesin diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar