thedarkride Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ben uo yu sildim ve bastan yukledim ama herseferinde 116lara kdr yükselirken 79 civarında bu hatayı verio: Error applying patch Error during session Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Click OK to play the game or Cancel to abort. Bilen birisi lütfen yardım etsin şimdiden size güveniom
DalamaRtheDarK Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Bir sorun yok, aç clientini gir oyuna.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ya bende pach yapmıştım koptu bilgim sonra birdaha çalışmadı yani hep ok demek zorunda kalıyorum onu diyincede kapanıyor.. banada yrdm laızm :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Karakans Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 C:/>format C: :D [hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- http://www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Developer] Karakan [Bu mesaj Karakans tarafından 20 Mart 2003 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
thedarkride Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ya cusss bi patch için format mı atcaz yawwww
Sky_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ultimayı sil tekrar kur olmazsa format atçan baka çözüm yolu yok[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Patch klasörünün içindekilerii silip tekrar indirmeyi dene[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 sanırım patch klasorunu silip yükleme çözümüde bir işe yaramıyor..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Öne çıkan mesajlar