Yalanci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 asus fx 5200 kartım var gta vice city ıoynuyorum ama acayip sekiller cıkıyor.Bilgisi olan varmı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Grafikler birbirine karışıyor yolla deniz birbirine karışıyor vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 benim burda (izmir) bi internet cafe sahibi tanıdığım biri var.Onunda fx5200 ünde bozukluklar oluyodu. Ben gittiğim zaman ona bi sorayım ama sen bi driver çek istersen.[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalanci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 driverı nasıl çekicem.cafeye gittiginde cevabını [email protected] emailine gönderirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Nvidia'nın sitesinden özelliklerine uygun bi driver çekebilirsin.[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Bir de oyunun 1.1 yamasını kurmanı öneririm.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bende 9600 pro var bende de oluyor bazen vice city de grafik bozuklukları...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar