Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setView/videos/gameID/10/videoId/1175 kimse bakmaz bu yuce videodan faydalanamaz diye buraya actim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ao'nun new engine olması falan çok bişey ifade etmiyor bana. eski halinde de çok şikayetçi değildim grafiklerinden. ao'nun konusu falan gayet hoş, klaslar hoş vs vs ama oyunda ağır işçilik durumu had safhada. hele 150den sonra üstbaş derdine düşmeye başlayınca yıldırıyor insanı. hardcore bi ekip içinde değilsen random heck teamleriyle vakit öldürmekten başka bişey yapamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Sitesinde free falan yazmışlar bedavamı oldu? MMORPG de paralı gözüküyor. Tester fln mı oluyorsun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yalnis hayirlamiyorsam froob olabilirsin yani notum wars paketiyle istedigim gibi oynuyorsun ama shadowlands e filan gecemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar