Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Belki de, bitmek bilmeyen bir umut var içimde… Gözüm kapalı bakıyorum hala düşlere… Sonu ne olursa olsun, yılmadan gidiyorum hala, Düşlerimin peşine… Belki de bitmek bilmeyen bir heves var içimde… Sonu ne olursa olsun, sabırla büyütüyorum içimde… İçimden geldiği gibi, davranmak istemiyorum bu gençliğimde… Çünkü ben, düşlerimin peşinden gitmek istiyorum delicesine… İçimden, hep iyilik geçiyor. Kötü düşüncelerden çoktan arındım… Artık kin tutmak istemiyorum… Geçmişteki kötü günlerimi çoktan unuttum… Çünkü ben, yaşadığım dünyayı seviyorum… İnsanları seviyorum, insanlığı seviyorum… Parasız pulsuzum ne çıkar? Gelecek olan güzel günlere inanıyorum… Gelecek güzel olan günlerin, bir gün beni galip getireceğine eminim… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 belkide hepimiz birer tavşanız ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Yorum almak için paylaşmıştım. Ama yorum yapabilecek kabiliyetteki insanlarında post kasmak için gereksiz şeyler yazması da enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 üstat bu bi yorumdu zaten, şiirin teması bu gibi geldi bana ama belkide birer ördek olabileceğimiz de aklımdan geçmedi değil mesele buysa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Herneyse, teşekkür ederim yinede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 said: İçimden, hep iyilik geçiyor. Kötü düşüncelerden çoktan arındım… Artık kin tutmak istemiyorum… Geçmişteki kötü günlerimi çoktan unuttum… Aslolan yazıda dahi olsa bunu yazabilmektir diye düşünüyorum. Güzel bir yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 teşekkür ederim.. sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ahmet altan vari olmuş."seviyorum ama neden sevdiğimi bilmiyorum" gibilerinden zorlama satırlar.biraz da konusuzluk sezdim ama yine de eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 sağol kardeşim yorumun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 fazla mı iyimser? herhalde sadece yaşamanı sağlayacak kadar. öyle gördüm yazında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Cynthia said: herhalde sadece yaşamı sağlayacak kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar