Mojito Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Merhaba arkadaşlar ben yurtdısında unıversıte okudugum ıcın bedelli askerlıkten nasıl yararlanabılırım ogrenmek ıstıyorum.Bu konu hakkında bılgı sahıbı olanlar varsa bilgilerini ve fikirlerini benımle paylaşırlarsa sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 yararlanamassin yurt disinda calisman gerekiyor 1095 gun yurt disinda okuduysan gelir pasa pasa teslim olursun birligine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 okurmak derken master veya doktora yaptıysan o da sayılıyor sanırım maaş aldıysan bu süre içersinde, ama emin değilim. fekat lisans eğitimi ise sadece o yaramaz d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sigortali ve isci vizeli bir sekilde calisma ngerekiyor. Master bittikten sonraki optional practice time'i saydirabiliyorsun ama 1 yil bu, benzer sekilde doktorada research assistant muhabbetlerini belki saydirabiliyorsundur da onu cok asnmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 4 yıllık unıversıte okuyorum bu sırada sıgortalı olarak part tıme calısma gıbı bır sey ıle o 3 yıllık sureyı tamamlasam yınede gecersızmı oluyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sigortali olarak 3 sene yane 1095 tam is gunu calisman gerek part timelari saydirabiliyor musun emin deilim master veya doktora okumak deil bu surec icinde okulda asisitan olarak calisman gerekiyor oteki turlu okulda okumanin hic bir anlami yok bedelli icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar