Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati PS3 Zone (PSN, Takas, v.b)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaslar su Fat Princess i indirmek istiyorum bu konuda yardimci olabilcek var mi mesela psn maili ile sifresini versin ben onun acc dan girip cekeyim falan 12 pound mu neyse veririm hem oyunuda belese getirmis olur
Mesaj tarihi:
bide soyle bisey yapsak guzel olmazmi bi community olustursak ortak bi hesap alsak falan mesela addonlari iste psn oyunlarini falan onunla alsakta o acc un id ve sifreyi cummunitydekiler bilse ve isteyen onu girip addonlari oyunlari falan indirse herkez 3-5 bisey atsa herseyi cok rahat aliriz kanimca
Mesaj tarihi:
abi belli kere olsun nolacak sinirsiz olsa sanki 5 dakkada bir cekicez add onu yani 20 poundluk sey icin herkez 2 pound atacak mesela 10 kisi olursak ayrica oluyor o benim dedigim baska ps den o acc la girip cekme olayi donanim haberde bunu ticarete dokmus insanlar var bide gecen kuzenime bi yunan arkadasi kendi psn id mailini ve sifresini verdi oda girip battlefield 1943 u cekti simdi kendi hesabindan kutur kutur oynuyor. sinirli bile olsa herturlu kardayiz
Mesaj tarihi:
buldum
kaynak

simdi burda yazana gore sadece 5 farkli ps3 e indirebiliyomusuz contenti zatende burda 5 kisiyi anca toplariz heralde bisey icin :D ve bu 5 kisininde ps i bu contentle linkleniyomuymus neymis iste o indiren 5 kisi daha sonra istedikleri kadar o indirdikleri seyi indirebiliyorlarmis
Mesaj tarihi:
hmm olsun ya halledilir arastirir bakariz share varmiymis falan diye forumlara neyim zor olmaz yani genede 3-5 bisey vererek gayet guzel oyunlar almak cok sukela yani
Mesaj tarihi:
dayi laf varda icraat yok ciksin kredi karti olan biri delikanli gibi parasi neyse verelim

aiko sana demedim he ole no offence baktimda sanki sana artislik yapmisim gibi olmus yanlis anlasilmasin
Mesaj tarihi:
bende kredi kartı var zamanında almıştım 1 2 oyun(rub a dub, bowling). ama ortaklaşa aldığımız zaman para işi nası olcak merak ediyorum.alcagımız oyun 3 dolar mesela 3 kişi aldığımız zaman 1 dolara gelicek.bende banka hesabı fln bişey yok elden almam gerekicek parayı, oda biraz komik olur gibime geliyor birisiyle 1 dolar almak için buluşmak daha dogrusu o 1 doları istemek garip olur sanki :)
Mesaj tarihi:
abi gzel oyunlar 10-15 pound arasi UK de US i hic bilmiyorum gerci ordada 20-25 dolardor sanirim ayrica isime para havalesi yapiliyor ptt den gidiyosun kimlik veriyosun aliyosun parani ucreti 3,5 tl
  • Yeni Oluştur...