Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati PS3 Zone (PSN, Takas, v.b)

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

bide soyle bisey yapsak guzel olmazmi bi community olustursak ortak bi hesap alsak falan mesela addonlari iste psn oyunlarini falan onunla alsakta o acc un id ve sifreyi cummunitydekiler bilse ve isteyen onu girip addonlari oyunlari falan indirse herkez 3-5 bisey atsa herseyi cok rahat aliriz kanimca
Sosyal ağlarda paylaş

abi belli kere olsun nolacak sinirsiz olsa sanki 5 dakkada bir cekicez add onu yani 20 poundluk sey icin herkez 2 pound atacak mesela 10 kisi olursak ayrica oluyor o benim dedigim baska ps den o acc la girip cekme olayi donanim haberde bunu ticarete dokmus insanlar var bide gecen kuzenime bi yunan arkadasi kendi psn id mailini ve sifresini verdi oda girip battlefield 1943 u cekti simdi kendi hesabindan kutur kutur oynuyor. sinirli bile olsa herturlu kardayiz
Sosyal ağlarda paylaş

bende kredi kartı var zamanında almıştım 1 2 oyun(rub a dub, bowling). ama ortaklaşa aldığımız zaman para işi nası olcak merak ediyorum.alcagımız oyun 3 dolar mesela 3 kişi aldığımız zaman 1 dolara gelicek.bende banka hesabı fln bişey yok elden almam gerekicek parayı, oda biraz komik olur gibime geliyor birisiyle 1 dolar almak için buluşmak daha dogrusu o 1 doları istemek garip olur sanki :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...