Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ya arkadaslar su Fat Princess i indirmek istiyorum bu konuda yardimci olabilcek var mi mesela psn maili ile sifresini versin ben onun acc dan girip cekeyim falan 12 pound mu neyse veririm hem oyunuda belese getirmis olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bide soyle bisey yapsak guzel olmazmi bi community olustursak ortak bi hesap alsak falan mesela addonlari iste psn oyunlarini falan onunla alsakta o acc un id ve sifreyi cummunitydekiler bilse ve isteyen onu girip addonlari oyunlari falan indirse herkez 3-5 bisey atsa herseyi cok rahat aliriz kanimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 anelor seni seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 oyunlar sinirsiz degil belli kere aktive edebiliyorsun bide baska makinadan psn e girip oyun cekiliyormu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 abi belli kere olsun nolacak sinirsiz olsa sanki 5 dakkada bir cekicez add onu yani 20 poundluk sey icin herkez 2 pound atacak mesela 10 kisi olursak ayrica oluyor o benim dedigim baska ps den o acc la girip cekme olayi donanim haberde bunu ticarete dokmus insanlar var bide gecen kuzenime bi yunan arkadasi kendi psn id mailini ve sifresini verdi oda girip battlefield 1943 u cekti simdi kendi hesabindan kutur kutur oynuyor. sinirli bile olsa herturlu kardayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ki ben sinirsiz diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 lbp takas veya satılıktır bu arada söyliym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 3 kere yada 5 kere cekebiliyorsun oyunlari sonra yeniden aldiriyor addonlari bilmiyorum ama limitlimi degilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 abi 3 kere demek paranin 3e bolunmesi 5 kere demek paranin 5 e bolunmesi demek yani nerden baksan avantajli deil mi ben sunu bi arastirayim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 buldum kaynak simdi burda yazana gore sadece 5 farkli ps3 e indirebiliyomusuz contenti zatende burda 5 kisiyi anca toplariz heralde bisey icin :D ve bu 5 kisininde ps i bu contentle linkleniyomuymus neymis iste o indiren 5 kisi daha sonra istedikleri kadar o indirdikleri seyi indirebiliyorlarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sabit 5 kisi toplanirsa olur bu is, 5 konsol ustune izin vermiyormus zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Zaten herşeyde olmuyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 niye herseyde olmuyo ya ole bisey yazmiyor yanliz hic sinirli seylerde oluyo diye fat princess e ortak olmak isteyen var mi gencler 12 pound oyun cogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 said: Here's where the download limit applies – some content can be shared across multiple PS3s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hmm olsun ya halledilir arastirir bakariz share varmiymis falan diye forumlara neyim zor olmaz yani genede 3-5 bisey vererek gayet guzel oyunlar almak cok sukela yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 silent hill alalim 5 kisi 1 dolardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 trine alalim fat princess alalim silent hillde alalim anasini satayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 donanimhaberde her oyunu yarı fiyatına satan bir adam vardı. nasıl yapıyor bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 adam 10 a aliyo diyelim 5 e 5 kisiye satiyo 25 aliyo 15 kar psn id maili ve sifresini veriyo sana store dan cekiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 smash cars diye bi oyun var psn'de. oyunu oynayan fln var mı? güzele benziyor re-volt tarzı. o oyunu alabiliriz mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 dayi laf varda icraat yok ciksin kredi karti olan biri delikanli gibi parasi neyse verelim aiko sana demedim he ole no offence baktimda sanki sana artislik yapmisim gibi olmus yanlis anlasilmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 prince of persia classic, smash cars yada bomberman almayı düşünen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bende kredi kartı var zamanında almıştım 1 2 oyun(rub a dub, bowling). ama ortaklaşa aldığımız zaman para işi nası olcak merak ediyorum.alcagımız oyun 3 dolar mesela 3 kişi aldığımız zaman 1 dolara gelicek.bende banka hesabı fln bişey yok elden almam gerekicek parayı, oda biraz komik olur gibime geliyor birisiyle 1 dolar almak için buluşmak daha dogrusu o 1 doları istemek garip olur sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 1 dolar için değmez zaten hediye edersin istediğin birine =) onun dışında anlaşılıp birkaç oyun birden alınabilir parayı da postaneden havale edebiliyorsunuz isme gayet hoş bi icat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 abi gzel oyunlar 10-15 pound arasi UK de US i hic bilmiyorum gerci ordada 20-25 dolardor sanirim ayrica isime para havalesi yapiliyor ptt den gidiyosun kimlik veriyosun aliyosun parani ucreti 3,5 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar