Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Kinkaudonau saolsun baktım hepsine.gundam 00 ve gundam seed ilgimi çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 1 bölümün tekrareditlenmiş hali cıktı izlemek isteyenler olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 cıkmıs ikinci bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Olabilcek en kıl yerde bitiriyorlar abi ya. Şimdi bekle yine 6 ay daha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ciktimi altyazilisi, link varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 [video]https://www.youtube.com/watch?v=kx_cgW226ko?feature=oembed" width="459"> 2010-2014 arasında yayınlanan ve muazzam bir başarı elde ederek UC hikayelerine geri dönüş sağlayan, bu sayede The Origin ve Thunderbolt gibi projelerin de önünü açan 7 OVA'lık Mobile Suit Gundam Unicorn serisi için Re: 0096 adlı TV adaptasyonu duyuruldu. Yayın için bölüm sayısı henüz belli olmamasına karşın (ki toplamda 390 dakikalık 7 OVA bölümü 15.5 bölüm tutan bir TV serisine denk geliyor, fakat bu 1 cour'dan biraz fazlası ve 2 cour'luk bir uyarlama için de hype yapmak için şimdilik elimizde yeterli bilgi yok) TV yayınının 3 Nisan 2016'da başlayacağı duyurulmuş. Yeni birer Opening ( Tielle'den "Into The Sky" ) ve Ending'in ( Nanami'den "Next 2 You" ) yanısıra Shiuchi Ikeda sonraki bölüm önizlemelerini seslendirecek. Elime bu konuyla ilgili daha fazla bilgi geçtikçe sizlerle paylaşacağım.Kaynak: ANN Dün gece Nisan'da TV serisi olarak geri geleceğinin haberini okurken herşeyden önce benim için umutsuzluk ve dramlarla geçen bir dönemin hemen öncesinde, her UC OVA'sı için şafak saydığım 4 yıl öncesindeki günleri hatırladım. Fragmanı yeniden izlerken gözümden ister istemez iki damla /m/anlytears döküldü. Özlemişim lan seni Unicorn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 hahaha IBO patlayınca unicorna mecburi dönüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Güzel bir haberim var. Gundam Unicorn bestecisi Hiroyuki Sawano'nun web sitesi gün içerisinde 2 OP ve 2 ED (yani 2 cour'luk bir adaptasyon) olacağını doğruladı, bu ne demek? 25-26 bölümü 25 dakika ile çarpıp daha önce elimizdeki 390 dakikadan ve OP - ED'lerle geçecek 70 dakikadan düştüğümüzde 3 saatlik yeni materyal, bu da her bölüm için 6 - 7.5 dakika yeni sahne, her halukarda yeni çatışmalar ve MS'ler görebilme şansımız var anlamına geliyor. Zaten ismindeki Re: takısından birşeylerin farklı olacağını sezmiştim ama bu haber iyi geldi hakikaten. Umarım gelişmeler beni yalancı çıkartmaz. Ayrıntılar geldikçe sizi bilgilendirmeye çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Netflix Türkiye yayın yelpazesine eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar