McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Bi arkadaşla sömestırda geliyoruz, bayram tatilinde geri dönücez. Nereleri gezelim, nerelere gidelim, neler yapalım?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Gel bizim evin bahçesinde gezdiriyim seni[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib
stigmata Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Kız kulesinde yemek, bebek sahilde çay tavsiye edilir.. :)
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 taksim den aşağı sal kendini...[signature][hline]smthng about sx&drt
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Ya şöle gidebileceğimiz noktalar yok mu yani öle bi semtte aylak aylak gezmeyelim?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com [Bu mesaj McsPeyn tarafından 14 January 2004 15:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Taksim - Caravan / Gandalf Kadıköy - Karga Ortaköy - Deniz kenarında nereyi beğenirsen Bebek - Newyorker[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Wacky, 14 January 2004 15:46 tarihinde demiş ki: Taksim - Caravan / Gandalf Kadıköy - Karga Ortaköy - Deniz kenarında nereyi beğenirsen Bebek - Newyorker Bunlar kafe tarzı yerler mi?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Barlar. Newyorker cafe. Sen ne istiyosun onu söle, ne tarz yerleri gezmek istersin? Ona göre söleyelim bişey[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Ya tarz olarak bilemicem ama bar falan gitmeyiz heralde daha çok kafe ya da alışveriş mekanları. (Bu arada Mat. kursuna geç kalıorum hemen yola çıkim)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Wacky, 14 January 2004 15:46 tarihinde demiş ki: Taksim - Caravan / Gandalf Kadıköy - Karga Ortaköy - Deniz kenarında nereyi beğenirsen Bebek - Newyorker Kadıköy karga nerde tam olarak?[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Karga barlar sokağında. Rexx sinemasının olduğu sokak[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Gandalf? Tekrar açıldı orası... Eskisi kadar güzel değil kanımca. Eskiden katatonia,sentenced falan çalarlardı. Hoş şimdide Nightwish çalıyorlar ama eskisi kadar hoş değil bence.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Eski tadı yok haklısın. Ama şimdiki haliyle bile gidilip hoş vakit geçirilebilecek bir mekan.[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Hoş eski eksilerinden biri yok artık. Eskiden çok serseri serseri tipler gidiyordu. Artık yok sanırsam.Yada ben şanslıyım rastlamadım.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Sanırım en iyisi bi semte gidip aylak aylak gezmek :-) Gidilecek kafe ve mekanlar uzun süre aynı yerde kaldıktan sonra belirlenmeli..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Ortakoy'de dola$madan gitme.[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee [Bu mesaj -Wissy tarafından 14 January 2004 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Ortaköy nerde bulunmakta, hangi civarda?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 kadikoy'e gelirsen şöhretlere uğra bi piskopat ye.... zaug'na saolsun ben her gittiğimde bbi adet yiyorum....[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Numb Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 yıldız sarayı malta köşkü çadır köşkü felam. sepetçiler kasrı. vesaire.[signature][hline] Qui Bono?
ranges Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 şu taksim deki gandalf nerde ya?[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bebek sahilde abbas da waffle yenmesi, kuruçeşme aşk cafe de bir sabah kahvaltısı edilmesi veya en azından bir çay içilmesi, kız kulesine gidilip istanbulun izlenmesi, taksimde gezilmesi (taksimde 47484734 yer oldugundan gir çık yöntemiyle uygun birinin bulunması daha uygun kaçar) farzdır gece ise, taksim; soho, dulcinea, switch, republic, ortaköy; crystal şu an aklıma gelenler :)[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL)
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: RazorJimmy, 17 January 2004 23:50 tarihinde demiş ki: Gel ben gezdiririm sizi lol.. Aslında fena olmaz da sen uygun musun ki? Üniversite vs?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
ranges Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 şşt söyleyin şu taxim deki gandalf nerede[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Ortaköy'ü esgeçme derim. ama bişi satın almaya kalkma süper kazıktır.[signature][hline]secret shadows behind the veil
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 tophanede nargileye git sakına kaçırma derim çok güzel bir yer..[signature][hline]Your death will be avenged !!!
Öne çıkan mesajlar