Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'a geliyorum, nereleri geziyim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi arkadaşla sömestırda geliyoruz, bayram tatilinde geri dönücez. Nereleri gezelim, nerelere gidelim, neler yapalım?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Mesaj tarihi:
Gel bizim evin bahçesinde gezdiriyim seni[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
Ya şöle gidebileceğimiz noktalar yok mu yani öle bi semtte aylak aylak gezmeyelim?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)

[Bu mesaj McsPeyn tarafından 14 January 2004 15:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Taksim - Caravan / Gandalf

Kadıköy - Karga

Ortaköy - Deniz kenarında nereyi beğenirsen

Bebek - Newyorker[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
said:
Wacky, 14 January 2004 15:46 tarihinde demiş ki:

Kadıköy - Karga

Bebek - Newyorker

Bunlar kafe tarzı yerler mi?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Mesaj tarihi:
Barlar. Newyorker cafe.

Sen ne istiyosun onu söle, ne tarz yerleri gezmek istersin?

Ona göre söleyelim bişey[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
Ya tarz olarak bilemicem ama bar falan gitmeyiz heralde daha çok kafe ya da alışveriş mekanları. (Bu arada Mat. kursuna geç kalıorum hemen yola çıkim)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Mesaj tarihi:
said:
Wacky, 14 January 2004 15:46 tarihinde demiş ki:

Kadıköy - Karga

Bebek - Newyorker

Kadıköy karga nerde tam olarak?[signature][hline]*!barnak basar*
Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
Mesaj tarihi:
Karga barlar sokağında. Rexx sinemasının olduğu sokak[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
Gandalf?
Tekrar açıldı orası...

Eskisi kadar güzel değil kanımca.
Eskiden katatonia,sentenced falan çalarlardı.
Hoş şimdide Nightwish çalıyorlar ama eskisi kadar hoş değil bence.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Mesaj tarihi:
Eski tadı yok haklısın. Ama şimdiki haliyle bile gidilip hoş vakit geçirilebilecek bir mekan.[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
Hoş eski eksilerinden biri yok artık.
Eskiden çok serseri serseri tipler gidiyordu.
Artık yok sanırsam.Yada ben şanslıyım rastlamadım.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Mesaj tarihi:
Sanırım en iyisi bi semte gidip aylak aylak gezmek :-)
Gidilecek kafe ve mekanlar uzun süre aynı yerde kaldıktan sonra belirlenmeli..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Mesaj tarihi:
Ortaköy nerde bulunmakta, hangi civarda?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Mesaj tarihi:
kadikoy'e gelirsen şöhretlere uğra bi piskopat ye....

zaug'na saolsun ben her gittiğimde bbi adet yiyorum....[signature][hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır...

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Mesaj tarihi:
şu taksim deki gandalf nerde ya?[signature][hline]
The lord of water spoke
in the silence
words of wisdom
I've seen the end of all
be aware the storm gets closer
Mesaj tarihi:
bebek sahilde abbas da waffle yenmesi,
kuruçeşme aşk cafe de bir sabah kahvaltısı edilmesi veya en azından bir çay içilmesi,
kız kulesine gidilip istanbulun izlenmesi,
taksimde gezilmesi (taksimde 47484734 yer oldugundan gir çık yöntemiyle uygun birinin bulunması daha uygun kaçar) farzdır

gece ise, taksim; soho, dulcinea, switch, republic, ortaköy; crystal şu an aklıma gelenler :)[signature][hline]Trance Nation Member
P.L.U.R!

(wka Astral @ NBL)

Mesaj tarihi:
said:
RazorJimmy, 17 January 2004 23:50 tarihinde demiş ki:
Gel ben gezdiririm sizi lol..

Aslında fena olmaz da sen uygun musun ki? Üniversite vs?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Mesaj tarihi:
şşt söyleyin şu taxim deki gandalf nerede[signature][hline]
The lord of water spoke
in the silence
words of wisdom
I've seen the end of all
be aware the storm gets closer
  • Yeni Oluştur...