Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 geçen shadow pri rogue combosunu çok pis tokatladık. bana insta gib gelirken druide intervene attım rogue druidi blindladı ama o da ne. blind ı ben yedim sora gg oldular zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Intervenein essek gibi animasyonuna ragmen o hatayi yapan SP/Rogue yenilsin. Iyi cikmislar gene o ratinge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 outplay diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 SP Rogue çok çok zevkli healer dps lere karşı ama 2 dps e karşı çok zayıfız. Rogue Mage=Impossible. Ama gerçekten bayağı rahat warrior druid e karşı. Warrior a bleed leri koyduktan sonra druid e gitmeye alıştırablsem daha da rahat olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Bir shadowpri/rogue kesiyoruz bir shadowpri/rogue kesiyoruz, böyle çok hevesliler rush geliyorlar, classları gorunce geri geri koşmaları yok mu hastayım. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Bıraaaaagggggghhhh geri koşuolarmış, SS or didnt happen boiii :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Pri sap yemeyecek ya. Beyhude bir uğraş o. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Human SP Human Rogue gelir de agzinizda tat birakirlar insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 AMİN Druid Lock lar sürüm sürüm süründürsün sizi ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 step rogue / sl sl warlock combosu nasıl olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Guzel olur. Bizim 2 v 2'de 3 kisiyiz. SL/SL Lock SS Rogue ve Resto Druid Duruma gore degisiyoruz =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 -Wissy said: Human SP Human Rogue gelir de agzinizda tat birakirlar insallah. Of bedduaya bak ya. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mace mi sword mu? Konu dağılmış :) Hangisi alınmalı 2v2 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ben derim ki Sword. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enderc Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 QQ yapan locklara soruyorum, siz yürüye yürüye bütün dotları instant atınca sorun olmuyorda, druid hotları instant atıncamı sorun oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Excane said: Mace mi sword mu? Konu dağılmış :) Hangisi alınmalı 2v2 için. sadece 2v2 focus ise mace al. emin ol pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar