Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bence J cok salak seyler yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mükemmel bir bölümdü her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 güzel diziymiş bu da. ikinci sezon 5. bölüm izledim dün. ilk başta fazla bayık gidiyordu ama mafya ayaklarına soyundukça elemanlar tadını yakaladı dizi. bu arada arcane adamım bundan sonra dizi konusunda. tavsiye ettiği diziler güzel çıkıyor, aferim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 soru spoileri bu pollos, walt'ı evine çağırdığında yemek yerken bir şey dedi " aynı hatayı iki kez yapma " diye. burada walt'in yaptığı bi hatadan mı dem vurdu yoksa tecrübe edindiği şeylerden mi söz ediyordu. anlayabilmiş olan biri aydınlatabilir mi. (acaba bu jessienin bok yemesini walt yapıyor mu sandı) teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Bence hata Jesse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ABI NOLDU SONUNDA OYLE, ABBOOOOOOV Tavukcu esecek onumuzdeki bolum yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 İnanılmaz bitti. Gerilim yaratmakta bir numara olduğunu birkez daha gösterdi. Bölümün adı "Half Measure". Haftaya sezon finali, "Full Measure". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 alan yetkilisi izin ver lütfen bu bölüm hakkındaki düşüncelerimi istediğim kelimelerle ifade edebileyim!!!! Mükemmel bir bölüm mükemmel bir dizi yok böyle birşey ya gelmiş geçmiş en iyi dizi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ohohoho sonunda orgazm oldum be ayrica hahaha@ hank'in hastaneden ayrilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Penthesilea said: Tavukcu alskdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 BU NASIL BİR BÖLÜMDÜR SONUNDA BAĞIRDIM RESMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abov ki ne abov, o nası bi sondu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Hergonan said: ayrica hahaha@ hank'in hastaneden ayrilisi +1 son abi sonunda silahı aldıgında "hah kafasına da sık, tam olsun" diye geyik yaparken laf agzımda kaldı ahahah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 epic bitti bölüm.. Loxias said: BU NASIL BİR BÖLÜMDÜR SONUNDA BAĞIRDIM RESMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 kalktım yerimden açtım camı bağırdım bu nasıl sondu lan öyle OOFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 gerçekten süper bölümdü gece izlediğim için sonunda camı açıp bağıramadım içimde patladı :P ama koskoca tavukçunun sokakta meth satan 2 adam için doğrudan müdahalesi mantıklı gelmedi.keşlerle iş yapmam falan diyordu adamların tipe bakmadı heralde hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 İşte abi. Geçen sezonki neydi öyle... Final dediğin böyle olur. Oyunculuk dediğin budur. MÜKEMMEL (tu)(tu) Şu bölümden 2 tane Emmy çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 eyvah eyvah! yeni sezon ne zman başlıyor? çok fena battılar ama pisliğe. bu saatten sonra nasıl kurtaracaklar paçayı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 BU DİZİ ÇOK İYİYMİŞ!!! 3x12'yi şimdi bitirdim ve ÇOK İYİYMİŞ.. finali izlemem lazım hemen şimdi. AMA ÇOK İYİYMİŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ölücem yaw ilk fırsatta atladım pc ye download etmeye başladım bit artık lan izlemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 edge-of-your-seat derler ya hani, aynen öyle oturdum final boyunca, muhteşem. tez zamanda yeni sezona girişsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 izledim lan orda bitirilir mi be insafsızlar.şimdi napacaklar diye düşünüyodum da We've got nowhere to go but up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 of abi daha izlemedim sezon finalini spoiler falan sakın vermeyin çatlıcam yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar