Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Abi ilk sezonu simdi bitirdim ve tuna allah razi olsun, bariz bi sekilde son zamanlarin en guzel dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Çok güzel bölüm olmuş bu yenisi. Karısına sinir olmaya başladım artık çekemiyorum kadını da kız kardeşini de. Ama tıslayarak konuşan partner ve onun da arkadaşları favorim yo yo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bölüm çok ilginç bitti Jesse ve kabadayılık lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 godfather lığa gidiyolar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Breaking.Bad.S02E05.Breakage.HDTV.XviD-FQM.avi için güncel sitelerde tr alt yazı çıktı bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 6. bölüm düşmüş nete, iniyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Geçiş bölümü olmuş 6. Aksiyon dolu. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Jesse lol. Bölüm başında böceği bile incitemez mesajı verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Güzel bölümdü 6. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 x07 sıradan, ağır ağır giderken bir anda OHAAAAAAA (tu) Bu bölüm itibariyle süper oldu, sezon sonuna doğru çok güzelleşeceğe benziyor. Tortuga'ya şaşarken mayın patlayınca koltuğa yapışıp kaldım. Tek kelimeyle mükemmel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 07 Hangi dizi yapımcısı akıl ederki 07'in başındaki olayı. Adamlar resmen şarkı yazıp legend haliye getirmişler olayı. Çok başarılı çok. Amigos! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Anlatım yöntemi olarak kullanmaları hakikaten çok başarılı ama kurgu değil gerçekte öyle şeyler var. İlk kez The Shield'da görmüştüm. Meğer bu Meksikalılar gansta rap gibi kendi müzikleriyle gansta şarkılar besteliyorlarmış. Halk ozanı gibi gitarlı tipler ancak sadece suçlular hakkında müzik yapıyorlar. Bu arada Breaking Bad sertlik konusunda az değilmiş. Tuco'nun koruması ve ATM olayı zaten bombaydı ama bu çok ayrı birşeydi. Eh şimdi kartel de işin içine girince of of süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 evet ya orda benimde aklıma direk shield geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Better call Saul! Hahaha :D süper karakter (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 8 çıkmış üstüne bide 9 çıkmış benim haberim yok ooh 2sini ardarda izleyecem şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 9 Pazartesi çıkmıştı ama çoğu sitede yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 İlk sezonla yarışacak derecede durgun bir bölümdü ama açılış ve sondaki market sahnesi çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Herif evolve oldu resmen, heralde yakında acaip seyler olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 stay out of my territory :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Eisenberg FTWEn son öyle gaza geldiğinde Tuco'nun ofisi(!) uçurmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 yine aynı geçen haftaki gibi sorun var yeni bölümde. bulamıyorum hiçbiyerde. 10. bölümde 1-2 gün geç gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 neyse buldum sceneddl den. çekelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Süper bölümdü (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Heralde soluksuz izlediğim nadir dizilerden bir tanesi. Mesela House'u da çok çok severek izliyorum ama bu dizide ayrı bir tempo var. Durmuyor resmen ya. Heisenberg!! gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 çok pis bitti bu hafta. ağzım açık kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar