CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Selam arkadaşlar, Eve geldim patchi yükledim oyuna bi türlü giremiyorum şifreyi yazdığım anda disconnected from server diyor. Başka accountlarda denedim bi türlü olmadı. Nedendir napmak gerekir yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 şimdi girdi tekrar deneyince kapatın konuyu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Server gidik olabilir, login server uçmuştur, addonların sapıtmıştır, oyundaki bir kıta downdır ... herşey sebebi olabilir Blizzin technical forumlarını oku illaki 10milyon oyuncudan birileri daha benzer sorun yaşıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ucuz herif ya kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 kes slacker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar