fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ilk defa şikayet butonu kullaniyim dedim. hararet yaptı buton :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bak sana bir şey söyleyeyim nick'ime bak, kim olduğunu biliyorsundur muhtemelen yahudileri sevmem ermenileri sevmem zencileri sevmem yunanları sevmem alevileri sevmem kürtleri sevmem ama Hrant Dink suikast'i beni bile yerimden kaldırdı... (evet ayrıca faşist bile sayılabilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yeterince faşist değilmişsin demekki (burdan bu çıkıyo ama :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 çok tezat bi kişisin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 sevmemek farklı YAŞAMA HAKKI farklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 goering diyosun yaşama hakkı diyosun. baya tezat bi adamsın gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 nasıl duygu bilseniz siz de birgün delirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yaşama hakkına gireceksen afrikadan gir, sen gelene kadar biz torunları kucağımıza almış oluruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 kafa karışıklığı dedikleri bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 "nickname" deniliyor sadece doğruyu savunuyorum ayrıca... ırkçı da olsam bu beni doğrulardan saptırmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 şimdi afrika filan diyosunuz. her insan kendi komünitesinden sorumludur afrikadan bize ne dicem cellalenceksiniz ama hakkaten bize ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ermenilerden sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hrant dink türkiyede yaşıyor ve türk vatandaşı diye bizim sorunumuz oldu,yok böyle bişi. Çok abartıldığını düşünüyorum bu olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ırkçı olarak (bana göre ) doğrulardan direk sapmışsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Goering said: hangi kürt gazeteciye suikast düzenlendi ? hangi kürt gazetecinin katili polisle Türk bayrağı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi? demiştim de Dragonmax said: ohooo sen de dedi... sonra onun için Afrika daha önemli herhalde... AFRIKALI Kürtler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ben hangi komünitede yaşıyorum. hrant dinkin de içinde bulunduğu TC komünitesinde. ya benim hiç yazmamam lazım aslında böyle konulara da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 odun veya amele olucağıma ırkçı olurum daha iyi... en azından gözlerim açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Goering kimin fakeisin? newdonis deme plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hell yeah. bitane ırkçılıkla ilgili sağlam destekleyici bi madde gibi bişey sunsana ben de olucam. ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ben burda "hepimiz kürdüz" ve "hepimiz yunanız" dicek babayiğitler arıyorum. zira bu iki ırka mensup sivil kişiler bu ülke topraklarında öyle yada böyle öldürüldü.. buyrun. onlar gazteci diildi ki derseniz. sorarım: hırant gazteci diemi üzüldünüz ağladınız. onları öldürenler bayraklı fotoraf çektirmedi derseniz sorarım: hırantı öldürenm fotoraf çektirdi diyemi ağladınız. ha eğer yaşama hakkı insanlık hakkı derseniz, size sorarım: hepminiz sadece ermenimisiniz? kürt, amnerikalı, yunan vs de deiğilmisinişz. hayır derseniz de gene sorarım, o o ırkın insanları da bu ülkede pisi pisine öldülürdü bazı kişiler tarafından.... ONLARA NİYE AĞLAMIYOSUNUZ. HADİ CVP.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Goering Kayıt Tarihi: 05/01/2004 20:27 sen kimin fake'isin ? Bleda said: Goering kimin fakeisin? newdonis deme plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 niye diyim ben ermeniyiz diye? bu babayiğit arama arzusu ne ayrıca? ermeni öldürülmüş. ben adamı savunduumu söledimmi. hayır. öldüren benim komünitemin zayıf halkasıdır dedim. yunanlıyı öldüren için de derim. hrant dink hukuksal bi sorun yüzünden öldürüldü. ben inanmıyorum tc hukuk sisteminin adaletine ama inş bi gün güzel olacak. o günleri düşleyerek söylüyorum bunları. yoksa şimdi söylediğimde, senin yaptığın gibi milletin bi kulağından girer ötekinden çıkar. hukuksal adalet yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 @Dragonmax: 80'lerde nice insanlar öldürüldü, 2008'deyiz PKK'lı bile dağdan inip teslim oluyor adama yeni hayat kuruyorlar... R.T.E bile hapisten çıkıp başbakan oluyor... bana kürt burjuvazisini savunma burda.. --- cinayet ve suikast'in sözlük anlamlarını bir oku bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ne savuncam kürtleri. dediimi anlamadıysan benm suçum değil. varsa bi delikanlı hepimiz kürdüz desind e göriim. bak nası linç ediolar. ama kürt siviller de öldürüldü. e bu halkların akrdeşliğini ve insan haklarını savunan arkadaşlar onları insandan saymıyomu o zman? hadi buyrsunlar hepimiz kürdüz desinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ne saçmalıyorsun ben kürdüm diyen 100 kişi görüyorum ne var yani etnik kimliğini söyler adam... sen TV'ye çıkıp ben kürdüm demekten mi bahsediyosun ? herkez söylüyor ? DTP'lilerin öldüğünü görüyor musun ? ayrıca suikast ve cinayet farklı şeylerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar