WindShade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 arkadaslar xpye format atarken inspeting hard disktten sonra mavi bir ekran geliyor ya hani bi suru bisi yukluyor sonra starting windows diyor ve setupa basliyor benim makina starting windows derken kaliyor nasil yapabiliriz yardimci olur musnuz[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Xp ve xpye format hakkıdan bildiğim tek şey kankilerimden birisinin 4 yıldır uğraştığı programları runuo shardları sphere shardlarını koyduğu diski formatlamasıdır adam c ye format demiş d de gitmiş :)[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 kaç kere denedin bence bi daha dene. HEm senin sorunun formatta değil kuruluma geçmişsin xp'yi kuruyorsun kurulumda hata var. Farklı bi cd ile tekrar dene.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 hddyi benim makinaya aldim calisti yukledim xpyi fakat bu sefer arkin makinaya gecirince xp ekrani gelmiyor[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 boot selectionda ayar gerekir belki slave e takıyo olabilirsiniz diğer bir ide ye takın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar