Smeal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Indirdim kurdum vede evo.dll hiçbir bug fix kalmadı hepsi gayet saglıklı çalışıyor fakat bir sorunum var 10:38:ERROR:(bugsfix.scp,332)Can't resolve diyor bunu nasıl düzelticem bide bu check i nasıl yapıcam < yerine ne geliyor R2 de? smile leri unuttum sorry ehueh [Bu mesaj Smeal tarafından 27 January 2004 11:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 On=@ItemClick if (strmatch('','t_eq_trade_window')) act.message [secure] endif burdaki te hata verior bunun neresi hatalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 act i kaldır bi öle dene //emin deilim bu revisionlarda script dili değişime ugradı biraz da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 src.act.cont.type Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar