BonePART Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 http://ps3.gamespy.com/playstation-3/civilization-revolution/ Ya 2 saattir nasil olcagini dusunuyorum bu isin. Aldim elime controlleri evirdim cevirdim yok abicim yane mouse destegi mi vercekler aceba? Hane civ1 den alisigim unitleri yuruturum yon tusuylada nasil queue seccem nasil tech yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 keyboard+mouse desteğiyle gelecek oyun.. ama şöle bi düşünce beliriyo tabi niye gelecekse gibi.. ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 civilization retard klavye ve mouse desteğinin yanında ekran görüntülerinden anlaşılabildiği gibi sığ oyuncu desteği de var. her platforma yapıyorlar hatta bu sebeple civ 5'i yapmaya bir türlü başlamadılar. şu forumu okuduğunuz pcnizde oynayabileceğiniz oyun, çakmasıyla vakit kaybetmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar