Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Selamlar, demin rapidshareden fosur fosur arka arkaya bir suru dosya cekiyordum sorun olmadan, o arada girip sifremi ve acct ismimi degistirdim, sonra buyuk ihtimalle o yuzden indirirken dosyayi bir anda indirmemeye basladi ve makinam su anda rapidshare.com'a girmiyor. IDM kullaniyorum dl manager olarak ve ayni network ve ipden kardesim baglanabiliyor, yani sorun ip de degil benim makinada. Ne IE exp, ne Opera giriyor. NEden olabilir bu? Bir fikriniz var mi? sagolun simdiden. not: cookie vs. herseyi sildim, uyeligim de devam ediyor kardesimin makinasi da sorunsuz sekilde hesabimdan indirebiliyor. Olay sadece benim makinamin rapidshare'e hic girmemesinden ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 sayfa görüntülenemiyor diyip kalıyor mu?zaman aşımı mı veriyor tam olrak ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 modeme reset atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 modemin fisini cekip taktim tekrar... yine olmadi. Kablonetim bu arada ve ipde sorun olamaz o zaman kardesim de giremezdi, o da ayni networke sahip. Birsey cikmiyor opera ile girince bembeyaz ekran, ie ile deneyince BAYAGI bekledikten sonra dns error falan cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bilgisayarının dns ayarlarından olabilir belki, proxy ile girmeyi denedin mi? ya da kullandığın bi dns/proxy ayarı varsa onları eski hallerine getirmeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yok bu proxy ile alakali degil, yani rapidshare disindaki her site calisiyor, networkume yani ayni cikisa sahip ve ayni ipye sahip her makina su an goruyor ve giriyor rapid'e ama ben giremiyorum. Sifreyi dosya indirirken degistirdigim icin oldugundan eminim ama nasil duzeltilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 hmm.. bi çözüm gelmiyor aklıma şu an için :) ping alabiliyor musun bari siteden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ping aliniyor. kafayi siyiracam... system32/drivers/etc klasorun icini de silmeye calistim o da olmadi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 registryden rapid kayıtlarını silmeyi denesen? (kötüye gidiyoruz) bilgisayara kafa göz daldın sanırım? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 cozdum hatayi, hatali dns cacheden kaynaklaniyormus, buraya da yazayim da belki ileride birisi bakar yardimci olur. once gidip start > run > cmd yapiyoruz sonra ordan da ipconfig /flushdns yapip arkasindan da ipconfig /registerdns yapiyoruz ve hersey eskisi gibi calisiyor. holey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar