Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapidshare'e sadece benim makinam girmiyor?

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, demin rapidshareden fosur fosur arka arkaya bir suru dosya cekiyordum sorun olmadan, o arada girip sifremi ve acct ismimi degistirdim, sonra buyuk ihtimalle o yuzden indirirken dosyayi bir anda indirmemeye basladi ve makinam su anda rapidshare.com'a girmiyor. IDM kullaniyorum dl manager olarak ve ayni network ve ipden kardesim baglanabiliyor, yani sorun ip de degil benim makinada. Ne IE exp, ne Opera giriyor. NEden olabilir bu? Bir fikriniz var mi?

sagolun simdiden.

not: cookie vs. herseyi sildim, uyeligim de devam ediyor kardesimin makinasi da sorunsuz sekilde hesabimdan indirebiliyor. Olay sadece benim makinamin rapidshare'e hic girmemesinden ibaret.
Sosyal ağlarda paylaş

yok bu proxy ile alakali degil, yani rapidshare disindaki her site calisiyor, networkume yani ayni cikisa sahip ve ayni ipye sahip her makina su an goruyor ve giriyor rapid'e ama ben giremiyorum.

Sifreyi dosya indirirken degistirdigim icin oldugundan eminim ama nasil duzeltilir?
Sosyal ağlarda paylaş

cozdum hatayi, hatali dns cacheden kaynaklaniyormus, buraya da yazayim da belki ileride birisi bakar yardimci olur.

once gidip start > run > cmd yapiyoruz sonra ordan da ipconfig /flushdns yapip arkasindan da ipconfig /registerdns yapiyoruz ve hersey eskisi gibi calisiyor.

holey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...