Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine öğrenci olduk bu yaşta, iyi mi ;)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wendigo kardeş kutlarım kazanmışsında hayatın gerçeği bu işle prof murof olduktan sonra meslek bulunabiliyormu üniversitede falan mı kalıyon?(Bende seçmek isterimde ondan,aydınlatırsan sevinirim)[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun :)[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me.

The Bride / Kill Bill
Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra...
Mesaj tarihi:
Aahhaha süper ya.
Inşallah bende Arkeoloji okuyacam =).
Merakımı Kurt kapar olayından anlamışsın herhalde hehehe...

Zeugma ve Harran'a gittin mi hiç bakalım hehe...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Mesaj tarihi:
Ya ben gittiğimde baraj suları yükseliyordu.
Son bir roma villası kalmıştı sanırım onu taşımaya çalışıyorlardı.

Harran'da görülesi bir yer.
Orda ufak çocuklar vardı.Ben fotoğraf çekmekle meşkulken geldiler "Abiie abiie" diye başladılar.Ilk başta kaale almadım.
"Son abiee bak merak eden?" avucuna baktım.Paralar var.Nerden buldunuz dedim yağmurdan sonra çıkıyor bazen dediler.Komik bir fiyata satıyordu çocuklar.

Esas güzeli Septimius Severus (Amca oğlum =P) un yaptırdığı köprü.
Çok hoş birşey.
Bir köprü daha vardı unuttum o da oldukça hoştu.

Bu arada o Mars heykeli şu anda Antep'te sergilenmesi gerekirken sergilenemiyor.

Neden?Çünkü bina yetmemiş.3-4 yıl önce ek bina yapmışlar o da çökmüş.

Hiç bir halt göremiyorsunuz.Ama o mozaikler ahh o mozaikler tek kelimeyle eşsizler.

Git bir ara Hatay(Antakya) müzesine gör.

Ah bu arada.
Hatay'daki tarihi köprüyü dozerle yıkan barbar zihniyetide kınıyorum buradan.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Mesaj tarihi:
Zeugma'nın büyük bölümü Antep müzesinde deniliyor ama sergilenemiyor dediğim sebepten.
Hataydaki müzedede büyük bir bölümü var deniliyor ama yinede az var.
Insan çelişkide kalıyor.

Ama gerçekten Hataydakiler çok temiz.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Mesaj tarihi:
Tebrikler
kazarken atleti çıkarda amele yanığı olmasın
Üç beş arkeolog kazı yapmışlar sonra kaz ölmüş :D[signature][hline][b]Genede saygılar[b]

[Bu mesaj artali tarafından 26 January 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
deviL, 26 January 2004 01:24 tarihinde demiş ki:
elinde varsa o paralardan satin alabilirim =p

Eheheh...

Ağırdan gel kayıp düşme =).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Mesaj tarihi:
Invulondan alsan alsan gazyagi alirdin. Onu da aldin buralara geldin. Invul sen birakta wendigoyu california dan adam olmus olarak dön.

Tebrik ederim canim bu arada. Darisi benim basima. Umarim VCD `yi burslu olarak kazanirim. ;)[signature][hline]i have no tears, there is only pain
Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 25 January 2004 15:29 tarihinde demiş ki:
babam da "askerden kaçacam die profesor olacan ulan" diyerek tebrik etti zaten.

lol
Tebrikler. Antalya'dan ayrılmadan görüşelim bari.

Aslında terk-i diyar eyliyorsun ama benim memleketime gidiyormuşsun, o da güzel.
Mesaj tarihi:
yaw gözümden kaçmış... teprik ederim. türk arkeoloğu en temiz duyguların insanıdır.[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Mesaj tarihi:
Basarılar koc[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır!

Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden
Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!!!!
  • Yeni Oluştur...