elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 kazcak yer kalmadı artık arkeologlar inşaatlarda çalışıyo :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Wendigo kardeş kutlarım kazanmışsında hayatın gerçeği bu işle prof murof olduktan sonra meslek bulunabiliyormu üniversitede falan mı kalıyon?(Bende seçmek isterimde ondan,aydınlatırsan sevinirim)[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 tebrikz....:tebrikz:[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 doktora sonrası zaten üniversite de kalmazsan devam edemiyosun. yani yar.doç. olmak için okulda klaman lazım. tabi ben kalmayı pek düşünmüyorum o ayrı ;)[signature][hline]smthng about sx&drt
Venator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Hayırlı olsun :)[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Aahhaha süper ya. Inşallah bende Arkeoloji okuyacam =). Merakımı Kurt kapar olayından anlamışsın herhalde hehehe... Zeugma ve Harran'a gittin mi hiç bakalım hehe...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 sağolun tekrar :) zeugma ya bi kere gittim ama bi ark. ım ekipte, şansıma konservasyon esnasında o harika mars heykelini inceleyebildim[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ya ben gittiğimde baraj suları yükseliyordu. Son bir roma villası kalmıştı sanırım onu taşımaya çalışıyorlardı. Harran'da görülesi bir yer. Orda ufak çocuklar vardı.Ben fotoğraf çekmekle meşkulken geldiler "Abiie abiie" diye başladılar.Ilk başta kaale almadım. "Son abiee bak merak eden?" avucuna baktım.Paralar var.Nerden buldunuz dedim yağmurdan sonra çıkıyor bazen dediler.Komik bir fiyata satıyordu çocuklar. Esas güzeli Septimius Severus (Amca oğlum =P) un yaptırdığı köprü. Çok hoş birşey. Bir köprü daha vardı unuttum o da oldukça hoştu. Bu arada o Mars heykeli şu anda Antep'te sergilenmesi gerekirken sergilenemiyor. Neden?Çünkü bina yetmemiş.3-4 yıl önce ek bina yapmışlar o da çökmüş. Hiç bir halt göremiyorsunuz.Ama o mozaikler ahh o mozaikler tek kelimeyle eşsizler. Git bir ara Hatay(Antakya) müzesine gör. Ah bu arada. Hatay'daki tarihi köprüyü dozerle yıkan barbar zihniyetide kınıyorum buradan.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Zeugma'nın büyük bölümü Antep müzesinde deniliyor ama sergilenemiyor dediğim sebepten. Hataydaki müzedede büyük bir bölümü var deniliyor ama yinede az var. Insan çelişkide kalıyor. Ama gerçekten Hataydakiler çok temiz.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 daha belki 10 da 1 i bile sergilenmiyor zeugmanın[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting
artali Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Tebrikler kazarken atleti çıkarda amele yanığı olmasın Üç beş arkeolog kazı yapmışlar sonra kaz ölmüş :D[signature][hline][b]Genede saygılar[b] [Bu mesaj artali tarafından 26 January 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir]
deviL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 elinde varsa o paralardan satin alabilirim =p
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 sezon daha açılmadı işler kesat yaz gelsin kazalım satarız güze doğru ;)[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: deviL, 26 January 2004 01:24 tarihinde demiş ki: elinde varsa o paralardan satin alabilirim =p Eheheh... Ağırdan gel kayıp düşme =).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Oha Süper :) Mutluluklar+Tebrikler.. Ehe meslekdaşız :] *!Kamçıyı uzatır* Keşiflerde kullanırsın ;) (bkz: indiana Conz)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 nerden mezunsun meslektaşım ? *!kamçısını çeker ;)*[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting
-ryan- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Invulondan alsan alsan gazyagi alirdin. Onu da aldin buralara geldin. Invul sen birakta wendigoyu california dan adam olmus olarak dön. Tebrik ederim canim bu arada. Darisi benim basima. Umarim VCD `yi burslu olarak kazanirim. ;)[signature][hline]i have no tears, there is only pain
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Wendigo, 25 January 2004 15:29 tarihinde demiş ki: babam da "askerden kaçacam die profesor olacan ulan" diyerek tebrik etti zaten. lol Tebrikler. Antalya'dan ayrılmadan görüşelim bari. Aslında terk-i diyar eyliyorsun ama benim memleketime gidiyormuşsun, o da güzel.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 yaw gözümden kaçmış... teprik ederim. türk arkeoloğu en temiz duyguların insanıdır.[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Wendigo, 26 January 2004 06:07 tarihinde demiş ki: nerden mezunsun meslektaşım ? *!kamçısını çeker ;)* hehe ;) Henüz değil.. Daha "çaylak" kategorisinin başlarının başlarında bulunuyorum... *!tozlu şapkasını çırpar*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
elesso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 alexi o paraları incele bakalı made in taiwan falan yazıyomu :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 sağolun ;) nefr: pek gitmeyeceğim okula dönemde 2-3 kere yani buralradayım :)[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Tamam o zaman. Sessiz sakin bir zamanını söylersin bana ;P
C0rrUpT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Basarılar koc[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!!
Öne çıkan mesajlar