badsay Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 sizin soylediginiz siteden indirdim http://www.twilightmanor.net/cel/files.php?type=9 sitesinden ve hatasiz indirdi ama onları nereye kopyalıyacagım lütfen yardım edin sphere nin içine kopyaladaım hata verdi scriptsin içine kopyaladım gine hata verdi şimdi naapıcam nereye kopyalıyacam soleyim lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Badsay indirdigin Dosyada Spherechars.scp ve Sphereworld.scp yi Senin Sphere Dosyandaki Save Klasörüne Atıcaksın ve Serverını Acıcaksın.. Bu Işlemleri yaparken Serverının kapalı olması gerek..[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena,Keyn,Phoenix ve Elf Bivrip Ile Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 BEnce Kendın Doldur Dunyanı full World LArın hıc Bırı DOru Duzgun calısmıyor sen kafana gore yawas yawas doldur[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Rexx Haklı Bencede Kendin Koy Spawnlarını Cünkü Netten indirilen Worldlerde sacma sacma yerlerde Npcler war Mesala Dungeon Cıkıslarında Healer Vendorları gibi... Rexx Ben Bu Arada Marksman (E_l_r_O_n_D Ark)Hatırlarsın belki....[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena,Keyn,Phoenix ve Elf Bivrip Ile Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar