Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hazır dünya dosyasını indirdim peki şimdi naapıcam?

badsay

Öne çıkan mesajlar

sizin soylediginiz siteden indirdim http://www.twilightmanor.net/cel/files.php?type=9 sitesinden ve hatasiz indirdi ama onları nereye kopyalıyacagım lütfen yardım edin sphere nin içine kopyaladaım hata verdi scriptsin içine kopyaladım gine hata verdi şimdi naapıcam nereye kopyalıyacam soleyim lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Badsay indirdigin Dosyada
Spherechars.scp ve Sphereworld.scp yi
Senin Sphere Dosyandaki Save Klasörüne Atıcaksın ve Serverını Acıcaksın..
Bu Işlemleri yaparken Serverının kapalı olması gerek..[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena,Keyn,Phoenix ve Elf Bivrip Ile Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...*

Sosyal ağlarda paylaş

Rexx Haklı Bencede Kendin Koy Spawnlarını Cünkü
Netten indirilen Worldlerde sacma sacma yerlerde Npcler war
Mesala Dungeon Cıkıslarında Healer Vendorları gibi...
Rexx Ben Bu Arada Marksman (E_l_r_O_n_D Ark)Hatırlarsın belki....[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena,Keyn,Phoenix ve Elf Bivrip Ile Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...*

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...