synorin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 elinde simpsons tüm sezonları bulunan varsa bir an önce bana ulaşsın bir fiyat da bildirirseniz sevinirim... formatlarını da belirtiniz. ayrıca simpsons:hit and run oyunu da alınıktır (korsan ya da orjinal olabilir ps2 için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 şehir neresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 izmirde varsa bide ben fiyat alıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ankara'da DVD veya CD'ye çekebilirim 5dk'lık ilk çıktığı shortlarından 18.sezona kadar var.Bildiğiniz gibi şuan 19. sezon Altyazı yok.İngilizce. Hepsi .avi 352x240 ve 576x416 ve 512x384 çözünürlükte varlar.Merak etme,full screen izlenebiliyor.Bence en iyi performans LCD Ekranda GomPlayer ile sağlanıyor.Plazma veya normal TV'de hiç oynatmadım,o yüzden onlarda oynatılırsa kalitenin ne olacağı konusunda garanti veremem.Ama Bilgisayar ekranında krallar gibi çalışıyor. Tabii yasal olmamasına rağmen torrent kullanıp indirebilirsiniz bunları,sizin seçiminiz.Şimdi ters birşey diyip warez'e özendirmek de istemiyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 izmir'den isteyen varsa ulaşın mesene of mayn [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Bu arada kurallarda yasakmış benim yazdığım,o yüzden kusura bakmasın isteyen arkadaş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bu arada benim şehir adana ama burda koleksiyoncu insanlar bulmak çok zordur:D hayatım kargo beklemekle geçiyor kargoyla gönderebilecekseniz haber verin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Yayıma hazır hale getirilen bir eserin aslının veya çoğaltılmış nüshalarının, eser sahibinin izni olmaksızın herhangi bir şahıs tarafından satılması, kiralanması veya ödünç verilmesi hakkın ihlali anlamına gelir. Ayrıca, herhangi bir eserin yurt dışında çoğaltılmış nüshaları, eser sahibinin izni ve/veya eser sahibinin iznini haiz yayma hakkı sahibinin izni olmaksızın ithal edilemez. İthal olunan ürünün orijinal olmasının 23/II maddesine göre bir farkı bulunmamaktadır. İthali yasaklanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar