Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Klasik gitarımın perdelerini söktüm. Aradaki boşlukları doldurmak için ne malzeme kullanabilirim? Lehim kullanmayı denedim ama olmadı. İçinizde Luthier tanıdığı olan veya nasıl yapabileceğimi bilen varsa cevap atarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 telleri çıkarıp araya uygun tahta parçaları yapıştırsan sonra gerekli aletlerde törpüleyip sıfırlasan olur gibi ? (teorik olarak olur gibi geliyo ama kasış ı ıh :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 evet sağol, herhalde en mantıklısı o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Hayır, talaş tozu ve tutkal karışımı ile doldurup, bildiğin fön makinası ile kurutup zımparalıyacaksın. Ancak oranları bilmiyorum gerçi çok önemli değil. Asıl sorun zımparayı fazla kaçırırsan veya dengesiz yaparsan entonasyon yalan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Bu tutkal dediğin beyaz tutkal mı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Ben öyle biliyorum ama eminim diyemem, nette kısa bir araştırma yapsan bilgiye ulaşabilirsin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Lexius var, o bu işten anlıyodu ya. Bulursam sölerim bu topii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bende topic bulmuşken sorayım, Ankara'da elektrogitarımı perdesiz hale getirebilecek bi yer varmı bildiğiniz? Eski gitarı kurcalayasım var, boyasını falanda değiştirmek istiyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 klasik gitarın perdelerini sökünce sap-tel aralığı çok geniş olmıcak mı? rahatsız olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ben kendi basımı yaparken rosewood klavyeden sökünce aynı ağaçtan ufak ve uygun kesilmiş parçalarla doldurdum yapıştırdım hafif zımparalama ile ayar yaptım ve 0 dan tonasyon kastım alete :) bence güzel oldu da gereksiz bişey kendin yapmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 olm lex nerdesin be msnde yoksun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aybarsz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 EagleEye Ankarada EvrenselMüziğe bir danışsan. Duyduğuma göre gitar tamiri falan yapıyorlar büyük ihtimalle sana yardımcı olurlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Eulogynin hesaptan yazan bendim. Şimdi de rapor veriyorum; Perdeler sökük, o boşluk da talaş tozu ve tutkalla dolmak üzere. Tutkal alıyorum yarın. Bakalım nasıl olacak. @proggorp süper değildi zaten gitarın sesi. pek bi fark olacağını sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 işin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neptunus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ankarada izmir caddesi kızılay dersanesinin altında bi pasaj var adını tam olarak hatırlamıyorum turtes gbi bişi olabilir pasajın en katında gitar tamirinden iyi anlanlayan bi dükyan var gitarınızı gönül rahtlığı ile birakabilirsiniz biraz yawaş çalıyo ama iyi yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar