=) Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 http://urun.gittigidiyor.com/SONY-Playstation-3-ps3-80-GB-12-TAKSITLE_W0QQidZZ7686317 bunu almayı düşünüyorum ancak ntsc j imiş zaten 80gb pal yokmuş ntsc-j olması bana çok büyük bi dezavantaj sağlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 orjinal ntscu veya pal ps2 oyunlarını oynayamazsın. bazı ps3 oyunlarında kan vs efektleri sansürlü olur eğer jap ntscj ise, asia sa oda olmaz. onun dışında 750ye kadıköyde falan var garantisiz 80gb ntscj ps3. ayrıca diğer region protectionlı olaylarda da sorun olabilir ama ps3 oyunlar region free, bluraylerin çoğuda region free galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 pm yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Filmlerde DVD ve Blueraylerde region war oyunnarda yok. Bide yannis bilmiyosam Japon oyunnarinda kan eksik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Yalnız bazı ntsc-j ler asya için yapılmış oluyor ve kan efektlerini ful görebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar