kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 şimdi aradım faket bu yeni aramada herhangi bi sonuca ulaşamıyorum beceremiyorum yani kısacası. açıldıysa kusuruma bakmayın. photoshopta bi yazı veya resim üzerinde link vermek istiyorum bunu nasıl gerçekleştirebilirim ? yardımlarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 note koyabilirsin, başka türlü olur mu bilmiyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Gif veya jpg e html kodları ile link verebilirsin başka türlü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 fotoşta olmaz js ile yapacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 anlatamadım derdimi galiba şimdi elimde şöyle bi şablon var resim bu tamamiyle resim yazılarda dahil resime yani anasayfa arka planı olcak bu bunu photoshopla açıp yazıları editleyebiliyorum yada bi resim yazı ekleyebiliyorum üzerine orda sorun yok ve bu yazılarada link vermek istiyorum. bu mümkünmü mümkün gibi yapan gördüm çünki js bilgim yok burdan nasıl yapılacağı hakkında bilgi istiyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 tmmdır arkadaşlar çözdüm helpten. şöyleymiş. magic wand tool un hemen altında slice tool var onunla link verebiliyorsun. slice tool ile link verecegin yeri belirle ,oluşan çizgilerin üstünde oluşan mavi renkli alana çift tıkladıgında slice options diye bir sayfa açılır orada url denen yere link verecegin adresi gir. bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 html, en basitinden site, yapmaya çalıştığını en başta neden söylemedin ki. çözmüş olmana sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 image ready diye bir özelliği de var direk web sitesine yönelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar