Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ya oyun ACAIP yavas iniyor, cildirma noktasindayim official serverdan falan indirmem. 4mbit hattimiz varsa 3gb icin 7 saat beklememek lazim, bi de daha 3gblik bc cekecem ustune. hizli dl edebilecegim bir yer var mi pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 www.wowwiki.com 'da patch mirrors diye arat. Patch Mirrors sayfasına gir. En altlarda clientları download edebileceğin linkler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 oh yasasin rapidshare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Harici ile bana gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 torrentten baya hızlı iniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Üşenme ORAN sehrine gel direk vereyim sana ne gerekiyorsa. Hatta en guzeli sen ilk orjinal kıytırık halini kur üstüne direk benim HDdeki wow klasorunu kopyala daha hızlı oluyor :) Ben hep öyle yapıyorum yeni kurum yapılması gerektiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar