CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 dun internete giriyim dedim giremedim zoom x-3 modemim var dune kadar gayet giriyodum ama anlamadim noldu link isigi yanio bi sorun yok ama rxd yanmio hic ve internete baglanamiyorum neden olabilir acaba ? kablolar fln takili olmasa yanlis olsa link yanip sonerdi ama internet var gozukuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 modemi kapatıp açmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 daha kullanisli cozumu olan yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 edit:iğrenç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Telekom'u ara modem ayarları kendi kendine resetlenip sorun internet erişimini engelleyebiliyor bazen, yardımcı olurlar sana.. Adsl ışığının yanmasına rağmen internetin olmamasının sebebi büyük ihtimal budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 modemim zyxel benimde tüm ışıklarım yanmasına rağmen giremiyordum.. hatlardan diyip 5 gün bekledim. bugün tekrar aradım sağ olsunlar yardımcı oldular modemimde bir ayar kaymış onu 0.0.0.0 yaptım düzeldi 444 0 375 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar