dogan-slx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Azeri tv sindeki eti reklamıçok güldüm yaf.. Bir sormacam var balalar Gaydi gaptır gaptır Çaya gaamaltıya gatar Dimeli nedir nedir Miskimit denince ahla Tamam şindi gaptım Heman onun adı düşer Eti Eti Eti
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Açıldı daha önce.. :([signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Bende nerde okumuştum diyorum :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill...
555 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ya gerçekten çok komik ama bence bi dili de geyiğe almak hoş diil :([signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah
Apache Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 adamlar günlük hayatta böyle konusuyorlar,gıdıp guluyoruz bızde ııı hıc hos dıyıl.. ama komık eheahaehe[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Yüzyılın buluşunu görmek sizinde hakkınız!
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 onlar da bize gülüyo merak etmeyin ;)[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ohooo onceden acıldı ki ustune ben onu imza bile yaptım bakınız ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Öne çıkan mesajlar