Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Carbine for BH

Sin

Öne çıkan mesajlar

Eclipsede bi carbine lootladim slice dan once 4.0 speeddi slice dan sonra 2.8 speed oldu...
Bh larin isine yarar gibime geldi...
Soe forumlarinda auction a sunmadan once Türk alıcı varsa diye buraya thread aciyorum..
Ilgilenen olursa hbr verirse sevinirim...
Carbinenin examine halindeki resmi[signature][hline]Sne v'Knox,
Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts...
Still Prog: Merchant & Fencer
Next: Swordsman & 3rd holo

[Bu mesaj Sin tarafından 26 January 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ayıptır sorması bununla özellikle bir bh ne öldürebilirki bildiğin cdef carbine[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

BH böyle bi carbine'i adam öldürmek için taşımaz zaten. Yerleştireceği state effect'ler için taşır.

Yine de standart bir DH17'nin non-sliced hızının 2.5s olduğunu düşünürsek hız açısından çok avantajlı gözükmüyor. Ama normalin (20/29/13) biraz altında HAM cost'u ve asıl önemlisi skill modifier'ları var.

BH kasıyor olmama rağmen ben almayı düşünmem açıkçası ama birileri iyi paralar verebilir tabii bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

cok ucuk bir rakama satilmaz ama soe forumlarinda 50k dan auction a baslatilirsa
75k ya felam satilir gibi...

tamamen bir BH special carbine i bence...
neyse thread 2 gun daha dursun alan olmassa soe ye tasirim thread i :)[signature][hline]Sne v'Knox,
Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts...
Still Prog: Merchant & Fencer
Next: Swordsman & 3rd holo

Sosyal ağlarda paylaş

valla bu silah tam bi soru isareti bu silah ile kd ve dizzy icin aksıyon yapılır, zaten bh icin dmg dusuk olacak bı sılah ama buradakı onemlı nokta su bh zaten carbını adam oldurmek ıcın kullanmaz, keza ham costu cok yuksektır.yukarşidaki atislar icinde gayet musait . gerci speed biraz az. uzerındekı skıller ıse hıc fena deıl ben olsam 50 den deıl 100 den cıkartırdım ama arttırmaya cıkabılmek ıcın o sılahı tamır ettırmen gerekır kımsenın ole bı rıske gırecegını sanmıyorum. tamırı tutturursan 150 200 k dan gıder tahmınımce.[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

patlama ihtimali yuksek ama baska caresi yok o kondisyonla alicilar pek yanasma yada fiyati istedigin seviyeye cikmaz (hem haydan gelen huya gider)[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

Hade len!!! Serverın en über silahlarını yapıcam size... Sanudan bile daha iyi olcam... Sonra da bana hep tell atcaksınız: "Devvo abi bana hede hödö yapar mısın, parası neyse vericem, yeter ki über olsun..." diye...

O zaman görüşücez... 8-)[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman
Ex-Master Creature Handler, Ranger
(R.I.P.), Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...