Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ALINIK Age of Conan Beta Account

sQu

Öne çıkan mesajlar

-Öncelikle baskasinin topigi icinde ayni maldan sattigindan bahsetmek vs yasaktır...
-Sadece mesaj atmak icin yazilan, Örn: "psp satiyorum" topigine 10 ytl filan yazan kisileri istemiyoruz...
-Pazar Alanında Dizi arşivi Film Arşivi satmak Orjinali Dışında kesinlikle yasaktır.

nasi yasak göremedim ben
Sosyal ağlarda paylaş

forumlar icin yasak degil AOC nin kendi koydugu bir yasak var.. Beta oyuncularinin betada olduklarini bile soylemeleri ve belli kriterlere gore aciklama yapmalari serbest yani ayrica o beta invite lar kisiye ozel geliyor yani beta invite yollarken bilgisayarin ozelliklerini fln yolluyorsun adamlar ona gore bazi kriterlere gore seciyorlar..

Beta tester adi ustunde test etmek icin var oyun oynamak icin degil bence saygi duymamiz lazim buna..
Sosyal ağlarda paylaş

gellidus said:
forumlar icin yasak degil AOC nin kendi koydugu bir yasak var.. Beta oyuncularinin betada olduklarini bile soylemeleri ve belli kriterlere gore aciklama yapmalari serbest yani ayrica o beta invite lar kisiye ozel geliyor yani beta invite yollarken bilgisayarin ozelliklerini fln yolluyorsun adamlar ona gore bazi kriterlere gore seciyorlar..

Beta tester adi ustunde test etmek icin var oyun oynamak icin degil bence saygi duymamiz lazim buna..

saygı duyuyoruz o zmn
click.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...