sQu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yasak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Öhm.Sanırım yasaktı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 daha neler yasak bi bilsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 -Öncelikle baskasinin topigi icinde ayni maldan sattigindan bahsetmek vs yasaktır... -Sadece mesaj atmak icin yazilan, Örn: "psp satiyorum" topigine 10 ytl filan yazan kisileri istemiyoruz... -Pazar Alanında Dizi arşivi Film Arşivi satmak Orjinali Dışında kesinlikle yasaktır. nasi yasak göremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 forumlar icin yasak degil AOC nin kendi koydugu bir yasak var.. Beta oyuncularinin betada olduklarini bile soylemeleri ve belli kriterlere gore aciklama yapmalari serbest yani ayrica o beta invite lar kisiye ozel geliyor yani beta invite yollarken bilgisayarin ozelliklerini fln yolluyorsun adamlar ona gore bazi kriterlere gore seciyorlar.. Beta tester adi ustunde test etmek icin var oyun oynamak icin degil bence saygi duymamiz lazim buna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 sanki o yolladıgımız pc ayarlarıyla oynuyamiyormuşuz gibi konustun şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 gellidus said: forumlar icin yasak degil AOC nin kendi koydugu bir yasak var.. Beta oyuncularinin betada olduklarini bile soylemeleri ve belli kriterlere gore aciklama yapmalari serbest yani ayrica o beta invite lar kisiye ozel geliyor yani beta invite yollarken bilgisayarin ozelliklerini fln yolluyorsun adamlar ona gore bazi kriterlere gore seciyorlar.. Beta tester adi ustunde test etmek icin var oyun oynamak icin degil bence saygi duymamiz lazim buna.. saygı duyuyoruz o zmn click. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar