Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unleashed - Age of Conan Guildi

sQu

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, daha once oynadigimiz bir cok mmorpgdeki arkadaşlarimin yardımıyla, 10 senedir oynadigim mmorpglerde ilk kez kendi guildimiz kurmaya karar verdim. Beni tanıyanlar, nekadar uzun zamandır gaming ile ilgilendigimi (sadece mmorpgler degil quake,unreal,warcraft gibi oyunlarda yurt dışındaki turnuvaların, türkiyedeki başarılarım) aşağı yukarı bilir. Şu andaki amacım da çok uzun zamandır bekledigim bir concepte sahip Age of Conan'ın yakında çıkacak olması. Bu oyunda oldukça başarılı olacak bir guild kurmak istiyorum ve bu güveni de geçtigim senelerde harcadıgım zamana ve nerdeye görmedigim sey kalmadı diyebilecegim deneyimlerime buluyorum.

Öncelikle, guild türkler için olacak, fakat yabancı oyuncuları da alacagız. Bu ne demek oluyor, guild orianted PVP oyunlarında nekadar fazla guild memberiniz varsa, gelişip serverda ağırlığınızı koymak okadar kolaylaşıyor. Bu nedenle footsoldier dedigimiz yabancı oyuncu recruit etme sistemini kullanacagız. Fakat bu guildde türkce char spami yapabileceginiz anlamina gelmiyor, fakat türkce konusamazsiniz da degil. Karsilikli saygi cercevesinde farkli dillerin konusulması, iyi guildlerde zarardana cok eglenceye donusuyor ve herkezin hosuna gidiyor.

Guild sitemiz cok yakinda bitmek üzere, dizaynını ve kalan büyük bir kısmını bitirdim sadece php kodlamasında bir kaç eksik var o yuzden sadece layout'u koydum. Forumlarımız aktif, başvuru için sitedeki resime yada aşağıda verecegim link ile direk ulaşabilirsiniz. Domain bu degil, sadece geçici olarak kullanmaktayım kusura bakmayın.

Herkeze beta-key kazanmak için bol şans ( 2 ay daha uzadı release ^^)

Guild Sayfası

Guild Forumlarımız
Sosyal ağlarda paylaş

guildin sitesi cok hosuma gitti ozellikle sol en ust kosedeki resim cok guzel... guild hardcoremu olcak yoksa normalmi onu cozemedim... ben oyuna basladiimda FrF ye girmeyi dusunuom ama eer iki guild farkli serverlarda olursa neden olmasin diorum ve cevap bekliom... ona gore basvurcam...
Sosyal ağlarda paylaş

Hardcore'luk konusunda, oyun bize söyle bir sey sunuyor, hardcore olmadan da oynayabilirsiniz. Ama sitede biraz belirttigim footsoldier statusu gibi birsey. Guildin büyümesi icin nekadar destek gelirse okadar iyi, yani hardcore olmasan da guilde yardım edeceksin belli bi süre.Ama tabiki guild hardcore, sonuna kadar ^^

FrF hangi guild bi fikrim yok, sayfalara baktim fakat baska guild göremedim. Server olarak oyun cikmadan zaten hangi serverda hardcore oyuncular oldugu betada belli oluyor. Ona göre sececegiz serverimizi o yüzden bir şey söyleyemeyecegim
Sosyal ağlarda paylaş

evt FrF swg den gelme bi guld ve age of conan a guildce baslamayi dusunuoruz... ama dediigim gibi farkli serverlarda olursa neden olmasin? ama FrF agirlikli olcagim ve warhammer a da basliyabileceim icin pek hardcore olamayabilirim... guild liderinin karari: gelimmi gelmeyimmi? :D
Sosyal ağlarda paylaş

valla nasi bi guild oldugunuzu attiginiz mesajlardan zaten anlayabildim, heralde şöyle bi açıklamak getiriim. Hardcore ve ciddi bi guildiz, ve frf ile hiç bi alakamız/benzerligimiz yok. Şimdi lütfen başlık altına alakasız mesajlar atmayı bırakalım. Eğer frf ile ilgili birşey anlatmak yada frf nin aoc bölümünü falan tanıtmak istiyosanız kendi başlığınızı açın ve trollingi bırakın lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

hayatimda ilk defa duydugum bi guildin üyelerine yaptiklari ayıp trollingin karsiligini verdigim icin guildime oyuncu bulamayacaksam zaten bu benim için bi artıdır. Önce forum davranışları dersi alalım, ondan sonra da işimize bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

e kapan alır artık napalım ^^
Sen de oynamayı planlıyomusşun zaten Dodo öyle dedi hehe
Bi de guild ismi okadar önemli değil zaten, bu bizim wow da eskiden kurdugumuz bi guilddi. Sayfayı yaparken isim onu kullandım ama 2sn de değiştirilebilir bir şey
Sosyal ağlarda paylaş

saglammis baya ama bana eq2 ye baslamadan once izledigim instance videolarini animsatti, buyuk bir gazla baslayip pvp serverinda ilk lvl 60 berzerker olup en iyi itemlari taktik ama noldu baydim oyundan, hardcore oynamak hos guzel hep ilkleri tadiyorsun ama insani oyundan sogutuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

işte biz de bunun için türk guildi kurmaya calisiyoruz hehe. End game geyik ve muhabbetsiz olmuyo, yabancılarlan da bu geyik muhabbet sınırlı kalıyo malesef. Yabancılarla da geyik yapilio olayını da kabul etmiyorum valla, %60 dan fazlası odun ve espri anlayışları kıt/kalitesiz
Sosyal ağlarda paylaş

squ frf uyesi deil sanirim mesaj atanlarda...sana once hayirli olsun demisler sonrada frfyi bilmiyorum diyince sana gostermisler bunlarda var aocda diye.

sen troling olarak algiladin bense aocda boyle bir turk guildi daha var haberiniz olsun beraber iş yaparsiniz olarak algiladim adamlarin mesajlarini.
Sosyal ağlarda paylaş

valla msg atanalr frf üyesi ve mesajlari tekrar bi oku bence :)
ilk atan arkadas dedigini yapmiş ama arkasi pek oyle gelmiyo. Uzatmanın bi alemi yok zaten, ne olucaksa olur sorun degil dedigim gibi, bence hoş bişey degil yapilan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...