Elcid Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bir kutu gidicek sadece db yiyince ,ama o bile çok tabii combat xp oldugu için[signature][hline]Jimena D'ynsst (Rip)-(Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 garanti bugli olur jedi initiate daha hic kutu alamamisken geberirse jedi initiate skill i felam gidermis uzhauhahu ne komedi olur[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 gitmeyecek tabi ki initiate skilli o yüzden ortalik dolacak diyorum ya. ölüp ölüp gelecekler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Diğer topice de yazmıştım buraya da yaziim: Ben mi yanlış anlıyorum siz mi? Holo olayı değişmiyor, bu anlatılanlar sadece FS slotu açık olanlar için, jedi xp kasma olayını değiştiriyolar. Mission alıp yaratık kesme şeklinde diil de quest şeklinde olacak jediların gelişmesi... "The second phase will be to rebuild the Jedi system to be quest-oriented; and to include the familiar elements of Force Sensitivity, Jedi-oriented quests, as well as many other elements the developers and the community feel should make up the process of becoming a Jedi." Benim buradan çıkardığım bu... Becoming a jedi dedikleri padawanlar ya da initiateler için...[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 peki jedi masterlar olunce ruh gibi dolasmıyacaklarmı ortalıkta?[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: EarS, 26 January 2004 13:31 tarihinde demiş ki: peki jedi masterlar olunce ruh gibi dolasmıyacaklarmı ortalıkta? jedi master olamazlar bence abi yani harbiden zor gibi[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: DA2019, 26 January 2004 12:14 tarihinde demiş ki: Diğer topice de yazmıştım buraya da yaziim: Ben mi yanlış anlıyorum siz mi? Holo olayı değişmiyor, bu anlatılanlar sadece FS slotu açık olanlar için, jedi xp kasma olayını değiştiriyolar. Mission alıp yaratık kesme şeklinde diil de quest şeklinde olacak jediların gelişmesi... "The second phase will be to rebuild the Jedi system to be quest-oriented; and to include the familiar elements of Force Sensitivity, Jedi-oriented quests, as well as many other elements the developers and the community feel should make up the process of becoming a Jedi." Benim buradan çıkardığım bu... Becoming a jedi dedikleri padawanlar ya da initiateler için... işte o kısım çok anlaşılır değil, çok geniş bi laf her yöne çekilebilir. bi dahaki açıklamaya kadar bekleyeceğiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Valla benim anladığım bu... Eğer ki şu anki holo, daha doğrusu profession yapıp slot açma olayı ortadan kalkarsa, herkes çıngar çıkarır, ben de çıkarırım, ws kasmak için, çok sevdiğim riflemani bıraktım... (Hoş rifleman de holodan çıkmıştı, yoksa yapacağım yoktu. :-P)[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 holo kalksin prof masterlamadan ejdi acilma kalkmasin bu sayede jedi olma prof master isinde zorlasir bilmem anlatabildimmi[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ben istemiyorum kardesim jedi olmak icin master juggler masterlemek.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 jugler neydi[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 nolursa olsun birileri sinirlenecek. bari oyunun geleceğini kurtaran bişey olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Ben neysede daha 2. holocronumu kullandım (dancer çıktı arghh), 15-20 prof masterlayan insanlar var. Şimdi bu holocron işi tamamen ortadan kalkarsa haksızlık olacaktır. Holocronlar yüzünden bende oyunun bokunun çıktığı fikrine katılıyorum.(Entertainerlar tip alamıyorlar, hospitallarda medic bulunamıyor, mayorların trainer değiştirmekten anası ağlıyor :P vs vs) Ancak eğer SOE official olarak 5 profession masterlayınca FSS açılıyor açıklaması yapmışsa ve bu açıklama yüzünden insanlar gece gündüz skill kasmışsa, bunun üzerine "hadi uygulamayı kaldırdık daalın leyn" den daha etkili bir çözüm bulmaları lazım. Belki 4 holocronunuda kullanıp söylenen professionları masterlayan insanlara aynı yolda devam etme hakkı verilebilir. Yada belki daha adil bir çözüm yoluna ulaşılabilir. Herşey daha temiz bir galaxy için. Esen kalın. :P[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. [Bu mesaj Enginar tarafından 27 January 2004 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Enginar tarafından 27 January 2004 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 SOE en baştan saçmaladı.Lucas zor olsun diyince skill bazında zorladılar Jedi olmak isteyenleri.Jedi olunca da l33t d00d lar hava atmak için cantinada light saber sallayınca,eh herkes jedi avlar oldu.SW dünyasına tamamen ters bu yaptıkları.Güya gizli sistem roleplaying bilmemne dediler yaptıkları şeye bak..[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Enginar, 27 January 2004 03:35 tarihinde demiş ki: Ben neysede daha 2. holocronumu kullandım (dancer çıktı arghh), 15-20 prof masterlayan insanlar var. Şimdi bu holocron işi tamamen ortadan kalkarsa haksızlık olacaktır. Holocronlar yüzünden bende oyunun bokunun çıktığı fikrine katılıyorum.(Entertainerlar tip alamıyorlar, hospitallarda medic bulunamıyor, mayorların trainer değiştirmekten anası ağlıyor :P vs vs) Ancak eğer SOE official olarak 5 profession masterlayınca FSS açılıyor açıklaması yapmışsa ve bu açıklama yüzünden insanlar gece gündüz skill kasmışsa, bunun üzerine "hadi uygulamayı kaldırdık daalın leyn" den daha etkili bir çözüm bulmaları lazım. Belki 4 holocronunuda kullanıp söylenen professionları masterlayan insanlara aynı yolda devam etme hakkı verilebilir. Yada belki daha adil bir çözüm yoluna ulaşılabilir. Herşey daha temiz bir galaxy için. Esen kalın. :P sana katılıyorum ayrıca su mayorlarin trainer degistirmesi olayinada katılıyorum valla her gun her yerde trainerlar degisiyor :P[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 devvonun dedigi dogru bence holocron yonteminin kalkamasi bence pek soz konusu degil cunku bu oyunu ortalama 5 aydır oynayan herkes holocron actı ve master proofluyor bole bısıyı kaldırmayı bı tarafları yemez. zaten bu konuyla ılgılı hıc bı acıklamda yapmıyolar. 1 tas atıılar ve dınlıyolar sımdı. bu bence bıraz daha farklı bır durum var, sızınde bıldıgınız uzere jedı olmak ıcın 3 farklı yol var bunlardan bılınenı proof masterlamak.dolayısıyla her kes bu yontem uzerınde ılerledıgı ıcın soe bu durumdan rahatsız oldu ve oyunun dınamıgını tutturamadıgının farkına vardı.cunku ben emınınkı eclıpsenın %80 proof masterlıyor su an herkes kendıne 1 base meslek bırakıp gerı kalanı ıle holo ısınde, iste bu sebeplede var olan dıer 2 sıstemden bırı hakındada soylentı yayacaklarını ve oyun sıstemıne denge getırmeye calısacaklarını dusunuyorum. kısacası dınamıklerı degıstırmeye calısacaklar bence ayna burada eclıpse,eclıpsede ne kımse yenı masterdan vazgectı nede baska bısıden. bu onların anca olsa denge arcı olur.mısal declered ev meselesı herkes eve ve yerlesık hayata akabınde sehırlere gectı. factıon poınt meselesı rutbeler alında factıon ıslerı yapıldı act ler onemlı oldu. keza sımdı yenı patchde rutbe kayıpları factrıon ıslerı daha belırgınlesıyor. bı suru ornek verılebılır. bu bahsedılen degısıklıklerın jedıler ıcın olması olasılıgı cok yuksek cunku rezıl durumdalar. artı sacma hayvan kesılerek jedı mı olunur bh bıle olmak ıcın gorev bır nevı qest yapıyosunuz ama jedı adayı sıgır keserek jedı olacak. ben kendı adıma fazla heyacan yapmıyorum ve ısıme devam edıyorum.[signature][hline]sad [R.I.P] marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Yaw abi bu arada yeni farkettim, 4. holoda silent almışsın. Hadi hayırlısı...[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 evet ama umutluyum brawler hic solemedi yada onunla ilgili bisi ve bende hic yapmamıstım dolayısıyla as yı bıtırıp malzeme tolama asmasında brrawler ve elıtlerını halledecem.[signature][hline]sad [R.I.P] marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/ N armorsmith/N mechant/ N brawler (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 brawler ve elitelari kolay tek sorun brawler in unarmed indan novice tka oluncaya kadar yasaniyor novice tka olunca zaten deli dmg koyuyosun heue[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bu holo işini kaldırmazlarsa asıl oyunun b.ku çıkar bence[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar