Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Site,Client yapilir!

Daniel

Öne çıkan mesajlar

clientte bişey yokki . gelen ben size editleyim . ama eğer site asp , pehp falan ise para istemende sorun yok diyr düşünüyorum ama html ise , hiç kod bilmeyen biri rahatlıla frontpage ile yazabilir .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Taz ben sana öğretem üstüne parada verem :-p . şimdi bi hex editör alıon clientyi açıon bitio :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 27 January 2004 00:59 tarihinde demiş ki:
ama eğer site asp , php falan ise para istemende sorun yok
ama eğer öle değilse topic biraz komik kaçıo :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!

[Bu mesaj zgrw tarafından 27 January 2004 02:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel ingilizceden türkçeye çeviri yaparım sonrasını siz hex editlersiniz artık. bak account name: bu şey demek.. hmm neydi ya.. (arkadasına sorar).. ha! kullanıcı ismin demek bu, yaz bakiim. şimdi in ordan aşaa bak password var o da pasaport mu şifre mi ne öyle bi anlamlara geliyomuş onu da yazdım mı client tamam. hadi yolla şimdi şunu da paralar aksın..
hsjfkhjkdha
Sosyal ağlarda paylaş

Nebulada Acc istemesse bende bişe bilmiyorum :D adama bana her fırsatda nbl de acc wer sana worldu yollayım.. bu adam krynn uo ownerı adamın serverında birinvi gun gm 2.gün admin 2.gunun akşamı owner oldum :D dikkat edin yalwara bilir size bana acc wer köpeğin oluyum gibi sözler sölüyebilir limbscomp şimdi owner olmuş iyice bi char toplasın tekrar bir serrvrdaha acar kimse güvenmesin bu adama adam bana locusda Sdney Sensonic Quanna Jhaloom Despana , Enico De Morgoth v.s charlar werdi gir sitedğin yap bide locusda gm tinkrt Salsero Sensonic v.s v.s güvenmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...