Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Sadece bakmak için kullandığım resimlerimi ele geçirdi bu program. Tıklıyorum, çat bu program açıyo ve bana sanki resimi editleyecekmişim muamelesi yapıyor. Oysa ben sadece sağ sol ok tuşları ile resimlerin arasında gezinmek istiyorum. Nasıl kurtulucam ben bundan? ek@mum: basligi duzenledim ki ileride arayanlar da bulabilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 resme sağ tık, birlikte aç, program seç oradan microsoft resim ve faks görüntüleyicisi, aşağıdan da bir daha sorma tarzı yere tık. jpg, png, gif vs gibi formatlar için ayrı ayrı yapman gerekebilir. bir yerde sorun yaşarsan, herhangi bir klasörde klasör ayarları > dosya türleri gibi bir sekme olması lazım. oradan da ayarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 offf... bu kadar basit miydi:( çok sağol mum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar